Next Top Model 2: Η Βίκυ Καγιά απαντάει για τις αντιδράσεις για το Golden Pass
Η Βίκυ Καγιά μιλάει πρώτη φορά για το Golden Pass του Next Top Model 2, Ελευθερία Καρναβά!

Το Next Top Model 2 έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τη συνέχεια. Όμως, στην 1η φάση του bootcamp είχαμε μία ανατροπή. Μία από τις κοπέλες κατέκτησε το golden pass, δηλαδή πέρασε κατευθείαν στο σπίτι. Και τώρα η Βίκυ Καγιά μίλησε για αυτή την ανατροπή του παιχνιδιού!

Η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου” και μίλησε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλης. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του Next Top Model 2 απάντησε για πρώτη φορά για το Golden Pass που δόθηκε στην Ελευθερία Καρναβά και προκάλεσε αντιδράσεις από τις παίκτριες και το κοινό.

Η Βίκυ Καγιά απάντησε τα εξής:

“Δεν είναι θέμα χαράς, είναι ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί. Γιατί με γυμνό μάτι, όταν βλέπεις ένα κορίτσι σαν την Ελευθερία, λες… Κι όμως έχει τέτοια φωτογένεια, έχει τέτοιες αποστάσεις παντού στο σώμα, στο πρόσωπο, τα μαλλιά, τα δάχτυλα, όλα είναι στη σωστή θέση.

Μόλις βάζεις αυτό το κορίτσι μπροστά στην κάμερα λες… α στο καλό! Ήμασταν ενθουσιασμένοι γιατί είναι ένα πολύ καλό μοντέλο, βέβαια, είναι τελείως ακατέργαστο μοντέλο, δεν ξέρει, δεν έχει εμπειρία.

Και την πήγαμε βήμα βήμα κι επειδή είμαστε λίγο πιο μπροστά από εσάς την έχουμε δει σε κόνσεπτ που δεν περιμέναμε κι έχει πάει καταπληκτικά. Φέτος μπορούμε, ουσιαστικά, και δουλεύουμε με μοντέλα.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Δες επίσης: Next Top Model 2 ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτή είναι η 9άδα του ριάλιτι μοντέλων;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;