Facebook: Άρχισε να κρύβει δοκιμαστικά τα
Το Facebook άρχισε τη δοκιμαστική περίοδο απόκρυψης των likes!

Είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι τα “likes” θα αρχίσουν να αποκρύπτονται από το Facebook. Όπως και με το Instagram, που η εταιρεία θέλει να αποκρύψει τον αριθμό των likes, κάτι αντίστοιχο είχαν ανακοινώσει ότι θα γίνει και με την εφαρμογή αυτή. Και… ξεκίνησε, έστω και δοκιμαστικά!

Από την Παρασκευή κάποιοι χρήστες του Facebook στην Αυστραλία δεν μπορούν να δουν τον αριθμό των likes ή των αντιδράσεων που έχουν άλλοι χρήστες. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, αυτός είναι ένας τρόπος να μειωθεί η πίεση προς τους χρήστες. Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει ότι αυτό θα κινητοποιήσει τους χρήστες να μοιράζονται ποιοτικότερο υλικό. Για την αλλαγή αυτή, η γνωστή εταιρεία εμπιστεύτηκε πολλούς ειδικούς ψυχικής υγείας.

Τα “likes” δε θα χαθούν, απλά δε θα μπορούν να τα δουν όλοι. Οι χρήστες θα συνεχίζουν να μπορούν να βλέπουν τα likes που έχει συγκεντρώσει μία δημοσίευσή τους, αλλά αυτό δε θα μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε άλλον. Όπως δηλώνει η εκπρόσωπος της εταιρείας, Mia Garlick:

“Έχει να κάνει με το να βγάλουμε τον αριθμό των likes έξω από την εξίσωση, ώστε οι άνθρωποι να επικεντρώνονται στην ποιότητα του περιεχομένου περισσότερο από νούμερα και αντιδράσεις.”

Οπότε, όπως καταλαβαίνεις η δουλειά των influencers αρχίζει και γίνεται πολύ πιο δύσκολη!

Δες επίσης: Οι αναρτήσεις Ντόρας και Κώστα Μπακογιάννη για τα 30 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;