Η
Μία άστεγη γυναίκα που τραγουδάει σαν σοπράνο έγινε το απόλυτο viral.

Στο μετρό έχουμε δει πολλές φορές ανθρώπους να τραγουδάνε και να συγκεντρώνουν λεφτά από τους περαστικούς. Είναι οι γνωστοί καλλιτέχνες των δρόμων. Κάτι παρόμοιο έγινε και στο μετρό του Λος Άντζελες όταν ένας περαστικός άκουσε μία άστεγη γυναίκα να τραγουδά. Μάλιστα, την τράβηξε βίντεο και έγινε το απόλυτο viral. Την ονομάζουν “σοπράνο του μετρό”!

Στη συνέχεια, η αστυνομία του Λος Άντζελες δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο στον λογαριασμό της στο Twitter. Αυτό τους οδήγησε όλους στο να αναρωτιούνται ποια είναι αυτή η γυναίκα με την καθηλωτική φωνή.

Το βίντεο έγινε viral και, έτσι, τα αμερικανικά ΜΜΕ άρχισαν την έρευνα για τον εντοπισμό της. Τελικά, βρήκαν την εν λόγω γυναίκα και την ονόμασαν η “σοπράνο του μετρό”. Πρόκειται για μία 52χρονη Ρωσίδα που μετανάστευσε στις ΗΠΑ όταν ήταν 24 ετών.

Η Εμιλι Ζαμούρσκα είναι πιανίστας και βιολονίστας και παρέδιδε μαθήματα μέχρι τη στιγμή που άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Έχει περάσει από αρκετές δουλειές για να εξασφαλίσει τα προς το ζην και κάποια στιγμή άρχισε να παίζει βιολί στους δρόμους. Αυτό το έκανε μέχρι που της το έκλεψαν. Και έτσι, κατέληξε να μένει στους δρόμους. Πλέον, τραγουδά στο μετρό προσπαθώντας να βγάλει χρήματα. Όπως δήλωσε η ίδια στο ABC:

“Κοιμάμαι σε ένα χαρτόκουτο, σε πάρκινγκ. Κοιμάμαι όπου βρω. Τραγουδάω στο μετρό γιατί… ακούγεται τόσο ωραία.”

Η ίδια δε γνώριζε ότι έχει γίνει viral και ελπίζει ότι αυτό θα της αλλάξει τη ζωή της από δω και πέρα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Αυτό είναι σίγουρα το πιο αστείο και περίεργο περπάτημα που έχεις δει ποτέ σε πασαρέλα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;