Νέα απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι των τρένων και του προαστιακού – Δείτε αναλυτικά

Από neolaia.gr Team 2 Οκτωβρίου 2019

Νέα απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα τρένα και στον προαστιακό αύριο. Δείτε αναλυτικά!

Σε νέα απεργία θα κινηθούν οι εργαζόμενοι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Όπως ανακοίνωσαν θα προχωρήσουν σε 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019. Έτσι, τα τρένα και ο προαστιακός δε θα κινηθούν ούτε αύριο.

Οπότε, όσοι χρησιμοποιούν τα τρένο ή τον προαστιακό θα υποστούν για ακόμα μία ημέρα ταλαιπωρία. Η απεργία αυτή έρχεται να συμπληρώσει και τη σημερινή κινητοποίηση των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι αναφέρουν πως στη χθεσινή διαπραγμάτευση της Π.Ο.Σ. με τις Διοικήσεις ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων στην ΕΕΣΣΤΥ, οι απαντήσεις που έλαβαν δεν αποτελούν βάση για περαιτέρω συζήτηση.

Ταυτόχρονα η Σ.Σ.Ε. του ΟΣΕ που έχει υπογραφεί από το Μάρτιο βρίσκεται στο Λογιστήριο του Κράτους, δεν έχει υπογραφεί και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

«Μετά από αυτό, υλοποιούμε την απόφαση για 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να περιφρουρήσουν την απεργιακή κινητοποίηση στους χώρους δουλειάς, να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία και στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει αύριο το πρωί στις 10.30’ έξω από το κτίριο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3).»

Δες ακόμα: Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές κινητοποιήσεις – Ανοιχτοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486