ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία: Αναμένεται ΦΕΚ για την τετράμηνη παράταση των προγραμμάτων

Από neolaia.gr Team 2 Οκτωβρίου 2019

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία: Δείτε αναλυτικά!

Με βάση πληροφορίες που πρόσφατα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, το Υπουργείο Εργασίας αποφάσισε να προχωρήσει στην παράταση δύο προγραμμάτων ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία 2019  που αφορούν συνολικά 7.148 θέσεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με στοιχεία από το aftodioikisi, εντός του μήνα Οκτωβρίου αναμένεται θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την 4μηνη παράταση των δύο προγραμμάτων ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία 2019 – Πρόκειται για τα εξής 2 (δύο) προγράμματα:

— Για τις 5.066 θέσεις πλήρους απασχόλησης του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποφασίστηκε να παραταθεί. Το εν λόγω πρόγραμμα λήγει τον Νοέμβριο και θα βγει απόφαση για 4μηνη παράταση.

— Για 2.082 θέσεις πλήρους απασχόλησης του Προγράμματος Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΤΟ ΣΚΕΔΠ και Δομές προσωρινής υποδοχής που αφορούν τον Γ΄ Κύκλο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λήγει τον Νοέμβριο και θα βγει απόφαση για 4μηνη παράταση και γι’ αυτό.

Η πλειοψηφία των συμβάσεων λήγει μέσα στον Οκτώβριο ενώ για όσους ωφελούμενους λήξει η σύμβαση πριν την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την εφαρμογή της παράτασης θα επανατοποθετηθούν, αφού θα υπάρξει αναδρομική ισχύ.

Πηγή: aftodioikisi

Δείτε επίσης: ΟΑΕΔ Κοινωφελής Εργασία – Δεύτερος Κύκλος: Μοριοδότηση, ειδικότητες & κριτήρια

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486