Χωρίζουν Kylie Jenner και Travis Scott;
Η Kylie Jenner και ο Travis Scott είναι στα χωρίσματα!

Η οικογένεια Kardashian έχει συνηθίσει να μας απασχολήσει για τις σχέσεις των μελών της. Και φαίνεται ότι πάλι έχουν ένα μεγάλο ερωτικό θέμα να λύσουν. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με την Kylie Jenner και τον Travis Scott!

Οι δυο τους έκαναν την εξής ανακοίνωση:

“Κάνουν ένα διάλειμμα από την δύο ετών σχέση τους”

Και συμφώνησαν να έχουν εξ’ ημισίας την κηδεμονία της μικρής τους κόρης Στόρμι!

Η γνωστή ριάλιτι σταρ και ο ράπερ ξεκίνησαν την σχέση τους το 2017. Είχαν γνωριστεί στο φεστιβάλ Coachella και λίγες εβδομάδες μετά η Kylie έμεινε έγκυος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε το TMZ, ο χωρισμός έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Ενώ, η τελευταία φορά που φωτογραφήθηκαν μαζί ήταν στις 27 Αυγούστου, όταν έκανε πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Travis Scott, με τίτλο “Travis Scott: Look Mom I Can Fly”.

Από τότε και μετά, η Kylie Jenner έκανε μόνη της εμφάνιση στον γάμο του Justin Bieber και της Hailey Bladwin στην Νότια Καρολίνα. Ήταν, μάλιστα, συνοδευόμενη μόνο από μέλη της οικογένειάς της και την μικρή της κόρη.

Το περιοδικό People αναφέρει πως υπήρξαν μεταξύ τους ζητήματα εμπιστοσύνης, αλλά το βασικό πρόβλημα ήταν ο τρόπος ζωής τους που είναι πολύ πιεστικός και αγχωτικός, όπως αναφέρει ένα κοντινό πρόσωπο της οικογένειας.

Δες επίσης: Kylie Jenner: Εσπευσμένα εισήχθη στο νοσοκομείο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;