Η αντίδραση του Φίνιξ στα πρώτα σχόλια που απέσπασε το «Joker»
"Είναι μία δύσκολη ταινία. Με κάποιον τρόπο, είναι καλό ότι οι άνθρωποι είχαν μία ισχυρή αντίδραση»

Μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της νέας σεζόν είναι η νέα ταινία του Joker του Todd Phillips, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix σε έναν θριαμβευτικό ρόλο της καριέρας του, ο οποίος μάλιστα αναμένεται και να του εξασφαλίσει, σύμφωνα με τις προβλέψεις, μια υποψηφιότητα στην κούρσα των Όσκαρ 2020.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα από σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2019 στους ελληνικούς κινηματογράφους, έχει ήδη αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, τον Χρυσό Λέοντα από το Φεστιβάλ της Βενετίας, αλλά και αρκετές αντιδράσεις, ενώ μάλιστα ο πρωταγωνιστής της θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί των επερχόμενων βραβείων Όσκαρ, όπως μεταδίδουν τα γραφεία στοιχημάτων.

Ο Χοακίν Φίνιξ μίλησε, λοιπόν, για μία ακόμα φορά για την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική ταινία Joker και τα πολυάριθμα πρωτοσέλιδα που αυτή έχει προκαλέσει.

Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση του Vanity Fair, ο πρωταγωνιστής του νέου «Joker» μίλησε για τις κριτικές που έλαβε η ταινία από θύματα ένοπλης βίας, αλλά και από εκείνους που φοβούνται τον χαρακτήρα του αντιήρωα της ταινίας, Άρθουρ Φλεκ, ο οποίος σταδιακά κατρακυλά στην παράνοια.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής στην ταινία δήλωσε χαρακτηριστικά τα εξής: «Δεν φαντάστηκα ότι θα ήταν μια ήρεμη πλεύση. Είναι μία δύσκολη ταινία. Με κάποιον τρόπο, είναι καλό ότι οι άνθρωποι είχαν μία ισχυρή αντίδραση».

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο χαρακτηρισμός«ισχυρή αντίδραση» που χρησιμοποίησε ο Φοίνιξ δεν είναι παρά ένας ελαφρύς χαρακτηρισμός, αφού πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων εναντίον της ταινίας, διαμαρτυρόμενοι για την προβολή της και επικαλούμενοι το επιχείρημα ότι η ταινία “ηρωποιεί” έναν χαρακτήρα που διαπράττει τόσο ειδεχθή εγκλήματα.

Για αυτό τον λόγο κιόλας, τα αστυνομικά τμήματα του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης αναμένεται να έχουν ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις έξω από τις κινηματογραφικές αίθουσες που θα κάνει πρεμιέρα η πολλά υποσχόμενη ταινία.

Δες ακόμα: Joker: Σάλος έχει προκληθεί με την ταινία στις ΗΠΑ πριν την κυκλοφορία της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;