WhatsApp: Νέα λειτουργία αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων
Η WhatsApp δοκιμάζει τη λειτουργία αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων.

Μία νέα λειτουργία, που θα σου λύσει τα χέρια, δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες στην εφαρμογή WhatsApp. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα WABetainfo, η beta έκδοση 2.19.275 για συσκευές Android κρύβει τη δυνατότητα αυτοδιαγραφής των μηνυμάτων! Ωραίο δεν ακούγεται;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα αυτή, όταν στέλνεις μηνύματα με ευαίσθητο περιεχόμενο, για παράδειγμα κάποιον κωδικό κλπ, αυτά να διαγράφονται αυτόματα μόλις τα διαβάσει ο παραλήπτης. Ελπίζουμε να διαγράφονται και πιο προσωπικά.

Μέχρι στιγμής, η επιλογή αυτή εμφανίζονται μόνο σε ορισμένους χρήστες που δοκιμάζουν τη beta έκδοση του WhatsApp και προσφέρει πολύ βασική λειτουργικότητα. Στη νέα λειτουργία αυτή, θα υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης διαγραφής του μηνύματος μετά από 5 δευτερόλεπτα ή μετά από 1 ώρα, χωρίς άλλη ενδιάμεση χρονική επιλογή, και μόνο μέσα στις ομαδικές συνομιλίες. Πρέπει να προσέχεις, όμως, γιατί σε περίπτωση που ενεργοποιήσεις την επιλογή αυτόματης διαγραφής, αυτή θα καλύψει όλα τα μηνύματα που στέλνεις και όχι μεμονωμένα.

Επειδή η έκδοση αυτή είναι ακόμη σε beta, δεν αποκλείεται στη συνέχεια να δούμε και άλλες δυνατότητες. Όλα αυτά, όμως, σε περίπτωση που αποφασιστεί η ενσωμάτωση της αυτόματης διαγραφής μηνυμάτων από το WhatsApp σε κάποια μελλοντική τελική έκδοση του.

Δες ακόμα: Το Facebook αλλάζει τα ονόματα στο Instagram και στο WhatsApp!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;