Ο Quentin Tarantino γράφει μυθιστόρημα;

Από neolaia.gr Team 4 Οκτωβρίου 2019

Ποιο είναι το επόμενο βήμα του μεγάλου σκηνοθέτη μετά την ταινία «Once Upon a Time in Hollywood»;

Μετά την τελευταία του ταινία με τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood», ο 56χρονος σκηνοθέτης, Κουέντιν Ταραντίνο, αποκάλυψε ότι ένα νέο μεγάλο πρότζεκτ είναι στα σκαριά και δε θα προβληθεί στην κινηματογραφική οθόνη.

Σε συζήτηση με τον συνάδελφό του, Μάρτιν Σκορσέζε, ο Κουέντιν Ταραντίνο, ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει γράφει ένα μυθιστόρημα που αφορά τη ζωή ενός βετεράνου του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος απογοητεύεται από τον κινηματογράφο του Hollywood, όταν επιστρέφει από το μέτωπο.

Η συζήτηση δημοσιεύθηκε στο φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού DGA Quarterly, στο οποίο και οι δύο σκηνοθέτες, Ταραντίνο και Σκορσέζε, συζητούν για τις τελευταίες τους ταινίες, τα προηγούμενα έργα και τα αγαπημένα τους φιλμ.

Για το μυθιστόρημα, ο Κουέντιν Ταραντίνο εξηγεί τα εξής:

«Έχω αυτόν τον χαρακτήρα που ήταν στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και είδε πολλή αιματοχυσία εκεί. Και τώρα είναι πίσω στο σπίτι του και είναι σαν τη δεκαετία του 1950 και δεν αντιδρά πλέον στις ταινίες. Τις βρίσκει ανώριμες μετά απ’ όλα όσα έχει περάσει».

Η αφοσίωση του αγαπημένου σκηνοθέτη στο μυθιστόρημα που γράφει, ενδέχεται να αφήσει τους φανς του ανά τον κόσμο να περιμένουν περισσότερο από το αναμενόμενο για την τελευταία του κινηματογραφική προσπάθεια, καθώς ο ίδιος, όπως είχε προηγουμένως ανακοινώσει, σχεδιάζει να αποσυρθεί από τη σκηνοθεσία μετά την 10η ταινία του.

Δείτε ακόμα: Θα δούμε και σε σειρά την 9η ταινία του Quentin Tarantino;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486