Το πρώτο χιόνι για φέτος έπεσε στον Όλυμπο
Και επισήμως ξεκινά το φθινόπωρο!

Εν εξελίξει του κύματος κακοκαιρίας, για το οποίο εδώ και μέρες προειδοποιούν οι εθνικές μετεωρολογικές υπηρεσίες, έκαναν την εμφάνισή τους και τα πρώτα χιόνια, οπότε, θέλοντας και μη, ήρθε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και να κατεβάσουμε τα φούτερ και τις ομπρέλες από το πατάρι.

Είναι γεγονός ότι το πρώτο χιόνι της χρονιάς έπεσε στην υψηλότερη κορυφή της Ελλάδας, δηλαδή στον Όλυμπο, είδηση την οποία μετέφερε ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου, αναρτώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχετική φωτογραφία από το βουνό.

Στη δημοσίευση του μετεωρολόγου, αναφέρονται τα εξής:

Οπως σας το είχα υποσχεθεί περίπου πριν από ένα 10ήμερο!
Το πρώτο “πασπάλισμα” χιονιού σημειώθηκε σήμερα στην υψηλότερη κορυφή της χώρας 2917μ. Η φώτο τραβήχτηκε απο τα 2618 μέτρα!
Ευχαριστώ πολύ τον φιλο Κων/νο Βασιλακάκο ο οποίος βρίσκεται εκεί τις τελευταίες ημέρες για να βγάλει υπέροχες οπως πάντα φωτο και έγραψε στη σελιδα του: “”Το πρώτο χιονακι της χρονιάς…
Σήμερα τα ξημερώματα, στις 3 και 10 βγήκα λίγο έξω από το καταφύγιο. Με εντύπωση είδα ότι είχε ρίξει χιόνι κοντά στους 2 πόντους όπου ήταν γεμάτο υγρασία. Ο αέρας ήταν και είναι τραγικά έντονος όσον αφορά τις ριπες.

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου”

Δείτε την ανάρτηση του γνωστού μετεωρολόγου, Σάκη Αρναούτογλου:

Δείτε ακόμα: Ισχυρή χαλαζόπτωση στην Αθήνα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;