Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 9 Οκτωβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δείτε τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σας!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:  Αφροδίτη στον Σκορπιό από 9 Οκτωβρίου

Στη σκιά του πάθους και των πόθων μας

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrοlife.gr

Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο των σχέσεων και της ισορροπίας την 9η Οκτωβρίου και ξεκινά το ταξίδι της σε ένα ζώδιο «αδυναμίας» της, τον Σκορπιό και θα παραμείνει ως την 1η Νοεμβρίου.

Στην διαδρομή της αυτή, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει συναίσθημα. Η δυσκολία έγκειται στην μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση, καθώς το συναίσθημα εμβαθύνει και αγγίζει τα μύχια της ψυχής. Θα βοηθήσει η περίοδος αυτή να αντιληφθούμε αδυναμίες, φόβους, εμμονές, πάθη και πόθους μας…

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα κινηθεί με δυσκολία ως προς την έκφρασή της εξωτερικά, κάθε συναίσθημα όμως θα είναι ιδιαίτερα έντονο εσωτερικά, θα γίνεται βιωματική εμπειρία!

Θα βιώσουμε βαθιές συγκινήσεις, θα αφεθούμε στην ερωτική μας διάθεση, θα κατανοήσουμε τα πάθη μας και θα νιώσουμε βαθύ συναίσθημα προς ό,τι μας αγγίζει…

Υπάρχουν δυσκολίες ως προς την αποκόλληση από καταστάσεις που έχουν γίνει συνήθεια ή εμμονή. Όμως μπορεί με πείσμα και αποφασιστικότητα να δοθεί ένα τέλος πλέον, κλείνοντας κύκλους ανώφελους στη ζωή μας.

Η συναισθηματική ή υλική ανασφάλεια, ως βασικές ανάγκες – όταν δεν καλύπτονται διεγείρουν σκοτεινές αντιδράσεις. Ας μην κάνουν ζηλόφθονους, κτητικούς, δογματικούς ή χειριστικούς.

Ταυτόχρονα όμως, ας είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όσους μας γοητεύουν, μας μαγνητίζουν και ασκούν «εξουσία» πάνω μας. Ας αποφύγουμε την καθήλωση και την στασιμότητα.

Από την ανάγκη της ισορροπίας των σχέσεων και της αρμονικής συμπόρευσης στην ερωτική μας ζωή, στην συντροφική, στην οικογενειακή, φιλική ή επαγγελματική, εισρέουμε στον λαβύρινθο του ενστίκτου, όπου θα αναδείξουμε αυτό που κρύβουμε βαθύτερα στην ψυχή και αυτό που κρύβουν οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε στενά.

Κατά συνέπεια, είναι μία περίοδος σημαντική για κάθε είδους σχέση. Θα αποτιμηθεί από εμάς και θα αποτιμηθεί η δική μας φιλοσοφία και στάση ζωής, από τους άλλους.

Ως το τέλος της διαδρομής, καθώς το συναίσθημα και η συγκίνηση μέσω του ενστίκτου μας αφορά όλους άμεσα, ας εστιάσουμε σ’ αυτό που μας κινητοποιεί κάθε φορά όπου νιώθουμε να συγκλονίζονται η ψυχή, η καρδιά, ο νους… Όταν μας παρασύρει το πάθος ή όταν οι ανεκπλήρωτοι πόθοι σκοτεινιάζουν την ύπαρξη… Το πάθος όμως μπορεί να μας μεταμορφώσει αν το χειριστούμε με τον σωστό τρόπο, κι όχι να μας βαλτώσει.

Ας απολαύσουμε βαθιά, σιωπηλά, την ικανοποίηση από ό,τι μας αγγίζει στην ψυχή.

Η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, μπορεί να γίνει χειριστική συμπεριφορά προς τους άλλους ή προς εμάς. Το χρήμα και ο έρωτας, κυριαρχούν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Ας διαχειριστούμε με περίσκεψη και υπομονή, αυτή την ανάγκη, χωρίς δεσμούς εξάρτησης.

Ας βιώσουμε με πάθος τη ζωή για ένα στόχο, όραμα, αγαπημένο, γιατί απλά… ζούμε τα όμορφα που υπάρχουν στη ζωή μας, πολύτιμα και ξεχωριστά, καθώς δίνουν νόημα, αναζωογόνηση και δύναμη για μία νέα αρχή Ακολουθούν μικρές προβλέψεις και συμβουλές για τα ζώδια και τους ωροσκόπους.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός :

Με εσωτερικό πάθος, η Αφροδίτη που την κυβερνά ο Άρης στον Σκορπιό, είναι για σας κίνητρο για εσωτερική μεταμόρφωση. Απομακρύνετε πάθη, αδυναμίες, εμμονές και φόβους που μπορεί να σας κάνουν κτητικούς, ζηλιάρηδες, πιεστικούς, χειριστικούς. Τα αποθεματικά σας χρειάζονται επίσης προσοχή. Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να βιώσετε τις βαθύτερες ανάγκες της αγάπης, να είστε μαγνητικοί και πιο μυστηριώδεις στις σχέσεις.

Ταύρος:

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί μέσω των σχέσεων μεγάλες συναισθηματικές αλλαγές. Οι σχέσεις αυτή την εποχή εμποτίζονται από πάθος και αν έχουν ήδη βρει την ισορροπία τους, θα τις απολαύσετε! Αν όχι, θα κλονιστεί το οικοδόμημά τους, διότι ίσως ανακαλύψετε πως δεν σας αντιπροσωπεύει για να ζήσετε τη κοινή πορεία με χαμόγελο! Προσοχή σε όποιον ασκεί γοητεία προς εσάς…το πάθος χρειάζεται και λογική!

Δίδυμοι:

Διανθίζεται η ζωή σας με έντονο συναίσθημα και απομακρύνεται σε ένα βαθμό η προδιάθεση για εκλογίκευση. Ίσως αυτό προκαλέσει ανασφάλεια, καθώς έχετε μάθει να έχετε έλεγχο σε ό,τι συμβαίνει. Μία γοητευτική παρουσία στον εργασιακό χώρο θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον σας και εσείς μπορεί να γίνετε πηγή έμπνευσης για έναν συνάδελφο ή συνεργάτη. Ας είστε επιφυλακτικοί, προκειμένου να μην εκτεθείτε ως προς τις υποχρεώσεις σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;