Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 9 Οκτωβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δείτε τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σας!

Καρκίνος:

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική για σας η πορεία της Αφροδίτης στον Σκορπιό, αφού εναρμονίζεται με το στοιχείο των συγκινήσεων που σας χαρακτηρίζει. Πάθος και πόθοι εκδηλώνονται άνετα πλέον, αλλά λόγω της ιδιαίτερης πορείας της αυτή τη φορά, ας προσέχετε τα λάθη του παρελθόντος στην ευθύνη των σχέσεων. Αν έχετε μία δημιουργική και καλλιτεχνική δραστηριότητα, η έμπνευση μέσω της συγκίνησης, θα την απογειώσει! Θα σας ενδιαφέρει πολύ να μοιραστείτε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας ή να βρείτε ένα ταίρι!

Λέων:

Ζήλια και πάθος μπορεί να εκδηλωθούν στις οικογενειακές σχέσεις, κατά συνέπεια ας είστε επιφυλακτικοί ως προς τις αντιδράσεις. Από την άλλη πλευρά, είναι πολύ πιθανόν να θέλετε να επενδύσετε στον χώρο σας ή σε ένα κληροδότημα. Στην περίπτωση συγκατοίκησης, αν το πάθος με το ταίρι σας έχει ατονήσει, ενδεχομένως θα το αναθερμάνετε. Ή θα αντιληφθείτε πως η σχέση έχει πλέον κλείσει τον κύκλο της. Αποφύγετε να μεταφέρετε απωθημένα σας στα μέλη της οικογένειας.

Παρθένος:

Συναντήσεις που διεγείρουν το πάθος θα είναι στο προσκήνιο αυτή την εποχή. Φλερτ, κόρτε, αλλά και σχέσεις που ίσως τελειώνουν το ίδιο έντονα όπως ξεκινούν, σε σύντομο διάστημα. Οι σκέψεις χρειάζονται ταξινόμηση για να αποφύγετε τις εμμονές και τους φόβους και θα ήταν σημαντικό να προσπαθήσετε να επικοινωνείτε με ήπιο τόνο, κι όχι καυστικό ή επικριτικό με το άμεσο περιβάλλον. Θα σας φανεί έντονη η εποχή, για τον ήπιο τρόπο που σας χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;