Άγριες Μέλισσες: Ο
Θα δούμε τον "Γιάννο" και σε άλλα επεισόδια της σειράς "Άγριες Μέλισσες";

Οι “Άγριες Μέλισσες” αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Τα επεισόδια έχουν καθηλώσει τους τηλεθεατές που έχουν λατρέψει και τους χαρακτήρες. Δυστυχώς, ένας από αυτούς βρήκε άδικο τέλος νωρίς στη σειρά. Πρόκειται για τον τηλεοπτικό “Γιάννο”, που τον υποδύεται ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. Πρόκειται να τον δούμε, όμως, και πάλι στη σειρά;

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος έχει κλέψει τις εντυπώσεις ως “Γιάννος” στις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 και το πρόωρο τέλος του στη σειρά έφερε έντονες αντιδράσεις από τους τηλεθεατές. Ο ηθοποιός μίλησε για όλα στο Πρωινό και την Άννα Ζηρδέλη.

Μέσα σε αυτά που είπε αναφέρθηκε και στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή του μετά την προβολή των πρώτων επεισοδίων της σειράς, τι μηνύματα δέχεται από τον κόσμο, αλλά και να θα τον δούμε και πάλι στη σειρά!

Συγκεκριμένα, ο Ιώαννης Αθανασόπουλος δήλωσε:

“Οι Άγριες Μέλισσες είναι τηλεοπτικό ντεμπούτο για μένα και πολύ δυνατό από ό,τι αντιλαμβάνομαι γύρω μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, καταρχάς, στους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους που μου έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο, που ο «Γιάννος» θα είναι χαραγμένος για πάντα στο μυαλό και την ψυχή μου. Είναι ένα δώρο για μένα.

Δεν περίμενα τόση μεγάλη αποδοχή και αγάπη. Έχω λάβει τόση αποδοχή, τόσα μηνύματα, τόση αγάπη που νομίζω ότι δεν χρειάζομαι άλλο στη ζωή μου, έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη. Πίστευα ότι δεν μπορεί να σε σταματάνε στον δρόμο, αλλά η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολύ μεγάλη, Με σταματάνε, μου μιλάνε, φωτογραφιζόμαστε.

Έχω λάβει μηνύματα από παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και έχουν δεχτεί μορφές bullying, από ψυχολόγους και ειδικούς που μου αναφέρουν πόσο ωραία έχω αγγίξει τον ρόλο χωρίς υπερβολές και πόσο συγκινητικό είναι το μήνυμα που περνάει αυτός ο ήρωας.

Προσωπική εμπειρία δεν είχα αλλά μελέτησα το πώς μπορεί να είναι ένας σχιζοφρενής.

Θα με ξαναδείτε σε flash back σκηνές, όπου θα δικαιολογούνται στο παρελθόν κάποια πράγματα που εμφανίζονται στο παρόν.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες επίσης: Άγριες Μέλισσες: Δε φαντάζεσαι σε ποια ηθοποιό έγινε πρόταση για να παίξει, αλλά αρνήθηκε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΒΙΛ
ΤΕΛ
74 - 85
ΜΟΝ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;