Instagram: Δε θα μπορείς να βλέπεις τι κάνουν όσοι
Σημαντικές αλλαγές έρχονται στο Instagram!

Το Instagram ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές μετά από 8 χρόνια από τη λειτουργία του. Η γνωστή εφαρμογή κόβει τη δυνατότητα να βλέπεις την δραστηριότητα όσων ακολουθείς! Και έχει λόγο που το κάνει αυτό.

Το Instagram, όπως έγινε γνωστό, αφαιρεί την επιλογή που σου επέτρεπε να παρακολουθείς την δραστηριότητα όσων ακολουθείς. Όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής περιεχομένου, Vishal Shah, έχει ξεκινήσει, ήδη, η σταδιακή αφαίρεση του following από το οποίο μπορούσε κανείς να δει σε ποιες φωτογραφίες ή videos έκαναν like ή σχόλια, όσοι ακολουθεί.

Την επιλογή αυτή, ή κάποιοι την αγνοούσαν εντελώς, ή τη χρησιμοποιούσαν φανατικά. Μπορούσες να τη βρεις πατώντας στην καρδούλα στο κάτω μέρος της εφαρμογής και μετά το “ακολουθείτε” στην ελληνική έκδοση της δημοφιλούς εφαρμογής.

Όμως, οι υπεύθυνοι της εταιρίας, δεν το έκαναν αυτό για να σου κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη. Έχουν σοβαρό λόγο! Σύμφωνα με έρευνες που έκανε η εταιρία είδε ότι αρκετοί χρήστες έπεφταν ψυχολογικά, βλέποντας φίλους τους να αντιδρούν σε αναρτήσεις άλλων χρηστών και όχι στις δικές τους.

Μάλιστα, στέλεχος της εταιρίας είπε τα εξής:

“Δεν θέλουμε το Instagram να είναι ανταγωνιστικό.”

Ενώ, συμπλήρωσε πως η επιλογή αυτή μπήκε το 2011, προκειμένου να ανακαλύπτεις νέο περιεχόμενο και όχι για να κατασκοπεύεις τους άλλους. Επίσης, επισήμανε ότι ήταν λίγοι εκείνοι που δε γνώριζαν πως η δραστηριότητά τους ήταν ορατή σε άλλους.

Δες τη σχετική ανάρτηση στο Twitter!

Δες ακόμα: Το Facebook αλλάζει τα ονόματα στο Instagram και στο WhatsApp!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;