Προνοιακά επιδόματα Οκτωβρίου 2019: Εγκρίθηκε το πόσο - Δείτε πότε αναμένεται να καταβληθούν
Προνοιακά επιδόματα Οκτωβρίου 2019: Δείτε αναλυτικά!

Για τα Προνοιακά επιδόματα Οκτωβρίου 2019 εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 12 εκατ. ευρώ, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης για παροχές σε ανασφάλιστους υπερήλικες.

Πιο αναλυτικά:

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προνοιακά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου 2019 αναμένεται να καταβληθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τους,  ανάμεσα στις 24 και τις 25 Οκτωβρίου 2019.

Εκτός από τα προνοιακά επιδόματα, προς το τέλος του μήνα πληρώνεται και το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) της δόσης Οκτωβρίου 2019, καθώς και το επίδομα ενοικίου.

Το ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019 συγκεκριμένα αναμένεται να καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων του επίσης μεταξύ 24 και 25 Οκτωβρίου.

Το ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019 θα πληρωθεί στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως και κάθε άλλη φορά, η πληρωμή του ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Σημειώνουμε επίσης ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) παραμένει ακόμα ανοιχτή (keaprogram.gr), ώστε οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δείτε ακόμα: ΟΑΕΔ: 2.250 θέσεις εργασίας για ανέργους σε ΟΤΑ και Δημόσιο – Δείτε τα προγράμματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;