Είσαι φοιτητής και θες να παρακολουθήσεις δωρεάν το DECENTRALIZED 2019; Δήλωσε συμμετοχή εδώ!

Από neolaia.gr Team 9 Οκτωβρίου 2019

Δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή για να διεκδικήσεις ένα από τα 30 δωρεάν εισιτήρια που θα διατεθούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε φοιτητές για το DECENTRALIZED 2019, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου!

Ένα από τα κορυφαία συνέδρια της Ευρώπης που ακούει στο όνομα DECENTRALIZED 2019 και διοργανώνεται εδώ και τρία χρόνια από Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, επιστρέφει φέτος ακόμα πιο ανανεωμένο για να αναλύσει τα επόμενα ουσιαστικά βήματα προς ένα «Αποκεντρωμένο Μέλλον», ενώ ταυτόχρονα αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 100 ομιλητές από όλο τον κόσμο και πάνω από 50 εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσω της ίδρυσης του IFF (Institute For the Future), το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει τη σειρά παγκόσμιων συνεδρίων DECENTRALIZED, η οποία έχει καθιερωθεί ως η πρώτη και μεγαλύτερη συνδιάσκεψη στην Ευρώπη σχετικά με την τεχνολογία blockchain και τα ψηφιακά νομίσματα.

Ειδικά μάλιστα για φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων, όλων των βαθμίδων (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες), έχει ανακοινωθεί πρόγραμμα χορήγησης 30 δωρεάν εισιτηρίων παρακολούθησης, με την ευγενική χορηγία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, αλλά και άλλων υποστηρικτών.

Αν είσαι, λοιπόν, φοιτητής/τρια και θέλεις να παρακολουθήσεις δωρεάν το DECENTRALIZED 2019, ήρθε η ώρα να δηλώσεις συμμετοχή για 30 δωρεάν εισιτήρια στο DECENTRALIZED 2019, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Divani Caravel μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου!

Το κορυφαίο συνέδριο της Ευρώπης για την τεχνολογία blockchain και τα ψηφιακά νομίσματα σε περιμένει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Divani Caravel, γι’ αυτό μη χάνεις άλλο χρόνο!

Συμπλήρωσε έως και τις 22 Οκτωβρίου το αργότερο την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρεις στο www.decentralized.com/student-contest/

και ετοιμάσου για μια διαδραστική εμπειρία γνώσης που θα σε συναρπάσει!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486