Ο Έλληνας «REKOZ» ανάμεσα στους καλύτερους χορευτές street dance του κόσμου για τη μεγάλη μάχη στο Παρίσι
Έτοιμος ο 'Ελληνας «REKOZ» για τον Παγκόσμιο Τελικό Red Bull Dance Your Style!

Μετά από 65 χορευτικούς διαγωνισμούς σε 29 χώρες, όλα είναι έτοιμα για τον πρώτο Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Dance Your Style, αυτό το Σάββατο 12/10 στο Παρίσι!

Οι φιναλίστ από τις χώρες που συμμετείχαν – μεταξύ τους και ο Έλληνας χορευτής Ερωτόκριτος Πανταζής aka REKOZ –βρίσκονται ήδη στην Γαλλική πρωτεύουσα και ετοιμάζονται για τον πρώτο Παγκόσμιο τελικό του Red Bull Dance Your Style. Τα 1 vs 1 battles θα πραγματοποιηθούν στο ιστορικό κτίριο «La Grande Halle de la Villette» και το κοινό θα είναι εκείνο που και πάλι θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή της βραδιάς!

REKOZ

Ο Παγκόσμιος Τελικός του Red Bull Dance Your Style θα μεταδοθεί live το βράδυ του Σαββάτου 12/10 στις 22:30 στο Facebook, στο YouTube και στο Red Bull TV.

Όλα τα χορευτικά είδη street dance θα έχουν την τιμητική τους στον μεγάλο τελικό όπου θα πάρουν μέρος συνολικά 40 χορευτές. Οι 32 χορευτές που προκρίθηκαν από τους τελικούς των χωρών τους, θα διαγωνιστούν σε 2 προκριματικούς γύρους (9/10 και 10/10 – σε αυτό το γύρο θα δοκιμαστεί και ο “REKOZ”) από τους οποίους θα περάσουν μόλις οι 8 στον τελικό του Σαββάτου. Οκτώ ακόμα χορευτές έχουν ήδη εξασφαλίσει τη θέση τους στον τελικό και έχουν προσκληθεί με κριτήρια το ταλέντο και τις δεξιότητες τους στον αυτοσχεδιασμό.

Ο «δικός μας» REKOZ, νικητής του Ελληνικού Τελικού που ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο, λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για το Παρίσι μας παρουσιάζει με το χαρακτηριστικό του popping στυλ, τα 10 tip που θα τον βοηθήσουν να ξεχωρίσει στο παγκόσμιο stage του Red Bull Dance Your Style!

Δες το video εδώ και ευχήσου του καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για το Red Bull Dance Your Style:

Το Red Bull Dance Your Style είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός χορού street dance που έχει φέρει την ένταση των «battles» με έναν μοναδικό τρόπο στις χορευτικές σκηνές. Με πλήρη δημιουργική ελευθερία, απρόσμενη μουσική υπόκρουση και το κοινό ως μοναδικό κριτή, η μοναδική αυτή αίσθηση μάχης “one-on-one” αναδεικνύει το στυλ και την προσωπικότητα του κάθε χορευτή σε όλη του τη δόξα.

Λίγα λόγια για τον REKOZ:

Ο REKOZ, a.k.a. Ερωτόκριτος Πανταζής, είναι 28 χρονών και χορεύει street dance τα τελευταία 11 χρόνια. Έχει διακρίσεις σε πολλούς διαγωνισμούς χορού ενώ παράλληλα είναι και δάσκαλος χορού. Ασχολείται γενικότερα με τα street styles αλλά κυρίως με το Popping και το Hip Hop.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;