Playstation 5: Είναι επίσημο! Η δημοφιλής κονσόλα θα κυκλοφορήσει σύντομα
Ετοιμάσου! Το Playstation 5 θα κυκλοφορήσει πιο σύντομα από ότι πιστεύεις!

Περιμέναμε καιρό να ακούσουμε ή να διαβάσουμε την ανακοίνωση αυτή! Και επιτέλους, ήρθε η ώρα. Η Sony ανακοίνωσε επισήμως ότι το Playstation 5 θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο στο τέλος του επόμενου έτους. Και… δεν μπορώ να περιμένω!

Η κονσόλα παιχνιδιών θα κυκλοφορήσει πιο ανανεωμένη και συνυφασμένη με τις νέες τεχνολογίες. Μέσα σε αυτές τις αναβαθμίσεις θα είναι και οι εξής:

  • ένα νέο χειριστήριο που θα χρησιμοποιεί βελτιωμένη τεχνολογία κραδασμών
  • μια μονάδα SSD που σημαίνει ότι το gaming θα είναι ταχύτερο και θα μειώσει επίσης τους χρόνους φόρτωσης
  • αναβαθμισμένα γραφικά με την προσθήκη νέας τεχνολογίας για τη βελτίωση των εφέ φωτισμού

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενημερωμένη έκδοση εμφανίζεται να προσφέρει παρόμοιες αναβαθμίσεις με την αντίπαλη κονσόλα Xbox της Microsoft. Αυτή η έκδοση του Xbox, γνωστή ως Project Scarlett, θα κυκλοφορήσει, επίσης, γύρω στα Χριστούγεννα του 2020.

Ο Jim Ryan, πρόεδρος της Sony Interactive Entertainment, δήλωσε ότι η εταιρεία θέλει να δώσει έμφαση στο χειριστήριο και στην εμπειρία του gaming. Μάλιστα, ανέφερε ότι όλα σε σχέση με το παιχνίδι θα είναι πιο ρεαλιστικά, από τη συντριβή με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο μέχρι το παιχνίδι στο γήπεδο ποδοσφαίρου!

Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν υπάρχουν φωτογραφίες της νέας κονσόλας ή οποιαδήποτε πληροφορία για τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μαζί με την κυκλοφορία της.Ο Ryan, ωστόσο, υποστηρίζει ότι η εταιρεία θα μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στους επόμενους μήνες.

Το λανσάρισμα της νέας κονσόλας έρχεται σε μια δύσκολη εποχή για αυτές, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι απομακρύνονται από τις παραδοσιακές κονσόλες επιλέγοντας online παιχνίδια μέσω μιας ποικιλίας συσκευών. Τα κινητά τηλέφωνα είναι αυτά που αποδεικνύονται πιο δημοφιλή. Μέσα στα τελευταία χρόνια, τόσο η Google όσο και η Apple έχουν ξεκινήσει συνδρομές παιχνιδιών και διεκδικούν τη δική τους μερίδα του gaming κοινού!

Δες ακόμα: Playstation Now: Τώρα θα μπορείς να παίζεις τα παιχνίδια του και στον υπολογιστή σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;