Άγριες Μέλισσες: Όσα αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος

Από neolaia.gr Team 11 Οκτωβρίου 2019

Ο σκηνοθέτης της σειράς "Άγριες Μέλισσες", Λευτέρης Χαρίτος, μιλάει για τη διαδικασία του κάστινγκ και το πώς έπεισε τον ANT1 να δεχθεί την Μαρία Κίτσου.

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι μία από τις μεγάλες επιτυχίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η ακριβή σειρά του ANT1 έχει καταφέρει να καθηλώσει τους θεατές και αυτό φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την κάμερα, ο Λευτέρης Χαρίτος, σε μία συνέντευξή του αποκάλυψε μερικά πράγματα για τη σειρά.

Ο σκηνοθέτης που έγινε γνωστός μέσα από τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ, Dolphin Man, μίλησε στον Τηλεθεατή και τη Χρύσα Παχούμη για την επιτυχία της σειράς, για τους ηθοποιούς, αλλά και για το πόσο δύσκολο ήταν να πείσει τον ANT1 για την Μαρία Κίτσου. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σκηνοθέτης δήλωσε:

Με ποια κριτήρια επιλέξατε τη Μαρία Κίτσου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο;

Νομίζω ότι ήταν η μόνη που μπορούσε να υποδυθεί την Ελένη. Έκανα κάστινγκ σε όλες τις γυναίκες αυτής της ηλικίας. Η Μαρία έχει ένα βάθος στην ερμηνεία της. Ο ρόλος αυτός θεωρώ ότι είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν σημαίνει ότι η Μαρία μπορεί να κάνει όλες τις πρωταγωνίστριες, αλλά η συγκεκριμένη της ταιριάζει πολύ. Είναι ηθοποιός που παίρνει ρίσκο, δεν επαναπαύεται. Έχει τη σκληράδα αλλά και την τρυφερότητα που χρειάζεται. Φάνηκε από το κάστινγκ.

Ο ΑΝΤ1 πώς δέχτηκε ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στο θέατρο, αλλά άγνωστο στην τηλεόραση;

Με αρκετή δυσκολία.

Θεωρείτε κάποιους ηθοποιούς ιδανικούς για συγκεκριμένους ρόλους;

Το κάστινγκ έγινε για όλους τους ηθοποιούς. Δεν λέω ότι βγήκαν όλοι τόσο καλοί όσο θα ήθελα. Επειδή δεν είχα μεγάλη εμπειρία στο πως στήνεται μια σειρά, τώρα το είδα. Προσπάθησε σε κάθε ρόλο να ταιριάζει πολύ ο ηθοποιός.

Δες επίσης: Άγριες Μέλισσες: Το spoiler της Θεοφανίας Παπαθωμά για τη συνέχεια της σειράς

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486