O Joker χορεύει Νότη Σφακιανάκη και ΠΡΕΠΕΙ να το δεις
Ε. Νταξ. Κλαίω, κλαις, κλαίμε.

Ντάξει, είναι γεγονός ότι το Joker είναι η πλέον συζητημένη ταινία της χρονιάς, τρέχει 100ρια για το Όσκαρ του 2020 και έχει κάνει άπαντες να μιλάνε για το νέο σκηνοθετικό βήμα του Todd Phillips λες και ανακάλυψε τη μια και μοναδική θεραπεία για το aids. Λογικό και αναμενόμενο, δεδομένου ότι πρόκειται για μια ταινία που σπάει κυριολεκτικά ταμεία σε όλο τον κόσμο και έχει λάβει μέχρι στιγμής τις καλύτερες κριτικές της σεζόν.

Ντάξει, δεν ξέρω αν έκανες κάποιο φόκους βέβαια στην παρακάτω στη σκηνή όπου ο Τζόκερ (Άρθουρ Φλεκ της ταινίας) βρίσκεται στις σκάλες, καπνίζει σαν βαρύμαγκας χορευτής ζεμπέκικου το τσιγάρο του και κάνει φούρλες. Αν σκέφτηκες, λοιπόν, έστω για ένα νανοσεκόντ πώς θα φαινόταν ο Τζόκερ με λαϊκή μουσική υπόκρουση, τότε η φαντασία σου έγινε πράξη και δεν σου κάνω πλάκα.

Η σελίδα Greek Concert Status σκέφτηκε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα και με μια ανεπανάληπτη ανάρτηση που έκανε στο Facebook, μας χαρίζει μια στιγμή που θα μείνει χαραγμένη αιωνίως στην κινηματογραφική μας τρολομνήμη.

Ορίστε, λοιπόν, με σάρκα και οστά ο υπέρτατος Joaquin Phoenix να χορεύει στον ρυθμό του κομματιού “Σώμα μου” του Νότη Σφακιανάκη και σε αφήνω να κρίνεις εσύ το αποτέλεσμα.

Απλά δες το… ΑΠΛΑ ΔΕΣ!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;