Έρχεται το Fortnite: Chapter 2  – Τι ετοιμάζει η Epic Games
ΔΙΑΡΡΟΗ από την Ιταλική έκδοση στο App Store για το διασημότερο online παιχνίδι στον κόσμο

Το Fortnite είναι το διασημότερο online videogame του κόσμου και χθες, Κυριακή 13 Οκτωβρίου, τελείωσε η δέκατη σεζόν του, με τον προφητικό τίτλο «The End» και με έναν τεράστιο αστεροειδή να καταστρέφει το νησί, στο οποίο αγωνίζονται οι παίκτες.

Παρότι έπεσε ο σέρβερ του παιχνιδιού και η μαύρη οθόνη πυροδότησε τον απόλυτο πανικό για εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο, φαίνεται πώς μετά τις 10 επιτυχημένες σεζόν του, το δημοφιλές game επιστρέφει με Chapter 2 από την εταιρεία παιχνιδιών, Epic Games.

Το Fortnite: Chapter 2 αναμένεται να έρθει από την Epic Games και συγκεκριμένα, το γύρο του ίντερνετ έκαναν μερικές εικόνες που διέρρευσαν πριν την ώρα τους από την Ιταλική έκδοση του παιχνιδιού στο App Store.

Το παιχνίδι μάλλον ετοιμάζεται για ένα μεγάλο rebrand, αφού το νέο εικαστικό φέρει μέχρι και νέο όνομα, με τον υπότιτλο “Capitolo 2” που στα αγγλικά σημαίνει “Chapter 2”.

Ταυτόχρονα, στις εικόνες που διέρρευσαν από την ιταλική έκδοση του game, βλέπουμε τρείς από τους βασικούς χαρακτήρες με νέα ρούχα να κοιτούν ένα ολοκαίνουργιο σημείο στο χάρτη. Ενδεχομένως, πρόκειται για τον εξ’ ολοκλήρου νέο χάρτη, αφού το τοπίο είναι αρκετά διαφορετικό από τον τωρινό χάρτη και στο κέντρο του βλέπουμε να υπάρχει ένα ποτάμι, στο οποίο κυκλοφορούν και βάρκες. Έρχεται το πρώτο πλωτό όχημα του παιχνιδιού; Ποιος ξέρει;

Πολύ σύντομα θα μάθουμε τι ετοιμάζει τελικά η Epic Games, αφού το Fortnite “The End” live event θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή.

Με πληροφορίες από unboxholics

Δες ακόμα: Fortnite: Τέλος εποχής για το δημοφιλέστερο online παιχνίδι στον κόσμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;