Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δυναμική Πανσέληνος στον Κριό - 14 Οκτωβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δείτε τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σας!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:  Δυναμική Πανσέληνος στον Κριό 14 Οκτωβρίου

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrοlife.gr

Δευτέρα μεσάνυχτα, ακριβώς στην αλλαγή της ημέρας (από Κυριακή 13 Οκτωβρίου προς Δευτέρα) και σχηματίζεται η Πανσέληνος του μήνα.

Πρόκειται για ένα δυνατό φεγγάρι συγκινήσεων, με τα πάθη και τους πόθους μας να διεγείρονται και να επιθυμούμε να εκφραστούμε πεισματικά, έντονα, χειριστικά ή με τάση να επικρατήσουμε των καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε.

Ένα φλογερό φεγγάρι στον Κριό, έρχεται να υπογραμμίσει την επαναστατική μας διάθεση, την ανάγκη για σύγκρουση και αντίδραση, το σπάσιμο των δεσμών που εγκλωβίζουν τη ζωή μας.

Οι συγκινήσεις με παρορμητική ταχύτητα, δυναμιτίζουν την ανατροπή σε ό,τι θεωρήσαμε σταθερό ή οικείο.

Οι αλλαγές, εσωτερικά και εξωτερικά, διαδέχονται η μία την άλλη, ταράζοντας τα «λιμνάζοντα νερά» της ζωής μας.

Σημαντικές παρουσίες στη ζωή μας, εξάρουν το συναίσθημα, σαν ερωτικό κάλεσμα προς μία νέα τολμηρή αλλαγή.

Πώς θα ανταποκριθούμε στην πρόκληση των ημερών;

Στην αλλαγή την ημέρας (ακριβώς μετά τα μεσάνυχτα) και στην έναρξη της εβδομάδας, η σύνθεση του χάρτη δείχνει τη ροή της ζωής μας να στρέφεται άμεσα, γρήγορα, βιαστικά, επιτακτικά. Σημείο πίεσης, ο Πλούτωνας, που μας ωθεί να μεταμορφωθούμε, να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να δώσουμε έμφαση στην γέννηση και στην αναγέννηση, σε κάθε πεδίο της ζωής μας.

Μία πλήρης μεταμόρφωση, με τα στάδια του τέλους, του πένθους, της κυοφορίας και της μετάβασης σε ένα επόμενο στάδιο, είναι βασική.

Όσο κι αν ο ρυθμός είναι εκρηκτικός, θεωρώ πως είμαστε πλέον σε εγρήγορση και οφείλουμε σε μας, στους αγαπημένους μας, στο έργο μας, στους στόχους μας, αυτή την μετάβαση και ένα νέο κεφάλαιο ζωής, που θα μας αντιπροσωπεύει ουσιαστικά.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η θετική επιρροή του Δία προς την Σελήνη και τον Ήλιο. Υπάρχει ένα «χέρι προστασίας», αρκεί να το αναγνωρίσουμε. Συνήθως, όταν είμαστε σε υπερδιέγερση, κάνουμε βιαστικές ή σπασμωδικές κινήσεις. Κι όμως, το Σύμπαν πάντα προσφέρει επιλογές και λύσεις. Ο Ερμής είναι σε θετική γωνία με τον Κρόνο και μας οδηγεί σε σοφές κινήσεις. Ο Δίας, ανοίγει τον δρόμο της γνώσης, της σοφίας και στηρίζει την διέξοδο από την κρίση, με δημιουργικές επιλογές και φυσικά, με ένα «χαμόγελο» ψυχής!

Σε προσωπικό επίπεδο, ο σπόρος των αλλαγών έπεσε και μας έκανε να δεχτούμε μία συγκλονιστική αποκάλυψη: πως όλα γύρω μας τελειώνουν και πρέπει να κάνουμε μία νέα αρχή. Φυσικά, σε κάποιους η ζωή ήδη μπήκε σε τροχιά αλλαγών, ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες (που περιγράφονται στον ατομικό χάρτη), σε άλλους δεν έγινε αμέσως αισθητό. Όμως είναι εδώ και τώρα, η ανάγκη για καύση και αναδόμηση σχέσεων. Ή η επιλογή της μοναχικής διαδρομής, έως ότου βρεθεί η κατάλληλη σχέση.

Σε κοσμικό επίπεδο, οι λαοί θα αισθανθούν πως πρέπει να προβούν σε πρωτοβουλίες (Κριός) αλλαγής βαθιάς και ριζικής, όχι επιφανειακές και ανούσιες αντιδράσεις για το «φαίνεσθαι»… Στην συνέχεια, οι προκλήσεις θα φέρουν όλο και περισσότερη συνειδητοποίηση και φυσικά αυτό αποτελεί την καταιγιστική δύναμη του σημαντικού αυτού πλανήτη που καταλύει τη δομή της καθεστηκυίας τάξης από το 2010 και μετά. Όλα όμως κινούνται γρήγορα, άμεσα, δυναμικά.

Στον άξονα Κριού και Ζυγού, στην ουσία χάνεται η υπομονή στις συνεργασίες και στις προσωπικές σχέσεις. Το «εγώ» προβάλλει τις ανάγκες του, αλλά τότε απειλείται η σχέση και επιβάλλεται να διαλυθεί, η προσωπική ανάγκη ή η ίδια η σχέση. Απέναντί μας, ό,τι ασκεί εξουσία χειριστικά. Αλλά και η δική μας εμμονή σε κάποια θέματα, που δεν επιδιώκουμε να αλλάξουν.

Αντιστεκόμενοι στις ανάγκες μας, θα αισθανθούμε πως είμαστε ασφυκτικά δεμένοι με συμβάσεις κάθε είδους. Αντιστεκόμενοι στις απαιτήσεις των άλλων και στις μεθοδεύσεις που μας χειραγωγούν, «πνίγεται» η προσωπικότητά μας.

Τελικά, πού είναι το σωστό και πού το λάθος;

Εκτός από την ιδιαιτερότητα κάθε περίπτωσης και φυσικά του καθενός μας, πρέπει να γίνει μία αναδρομή στο χθες. Να οδηγηθούμε στις αρχές αυτών των δύσκολων συνδυασμών της τελευταίας δεκαετίας. Αναζητώντας τα στάδια των δυσκολιών και την εξέλιξή τους των προηγουμένων ετών, θα αναγνωρίσουμε τους τομείς που μας έχουν κλονίσει και μας έχουν αναστατώσει.

Θέματα που υπογραμμίζονται επίσης, είναι η απομυθοποίηση ιδεών, φιλοσοφικής ή άλλου τύπου προσέγγισης της ζωής, η αποκάλυψη της παραπλάνησης, της εξιδανίκευσης, του άστοχου και ανέφικτου των ονείρων μας. Η εμμονή να μην αλλάξουμε άποψη, οπτική, ιδεολογία, μας έχει εγκλωβίσει. Στους ρυθμούς της Πανσελήνου, φωτίζονται οι πτυχές αυτές, η πλάνη μας.

Η απομυθοποίηση, φέρνει περισσότερη αυτογνωσία, με νέες προοπτικές, νέους στόχους, που γεννώνται αυτή ακριβώς την εποχή.

Η εικόνα της Πανσελήνου μπορεί να εκφράσει:

-Αυθεντικότητα στην αυτοέκφραση

-Ανατροπές σε κάθε επίπεδο

-Βαθιά ενδοσκόπηση

-Μεταρρυθμίσεις

-Ισχυρογνωμοσύνη

-Εγωκεντρισμό

-Πείσμα και ξεροκεφαλιά

-Διάλυση και ανασυγκρότηση

-Πραγματική στροφή στη ζωή μας

-Απελευθέρωση

-Πάθος και πείσμα για σημαντικούς στόχους

-Πλήρη αναδόμηση της ύπαρξής μας, των σχέσεων, των σημαντικών στόχων

Να κρατήσουμε τα θετικά, που είναι:

-Η έμφαση στη δημόσια εικόνα μας,

-η υπομονή στις σχέσεις που αξίζουν, αφού τις έχουμε διακρίνει από τις ανούσιες,

-το τέλος σχέσεων που ήταν χειριστικές, πιεστικές, παγίδες της ψυχής μας,

-η συνειδητοποίηση των φόβων μας, των αναστολών, για να ξεπεραστούν

-η διεκδίκηση για κάθε ανάγκη που έμεινε ακάλυπτη για καιρό και απαιτείται να καλυφθεί,

-η ανάγκη να θεραπεύσουμε τα κενά των σχέσεων, με ήπιους τρόπους και ευαισθησία,

-η συνειδητή επιλογή ενός τέλους, για ό,τι έχει πλέον σταματήσει να λειτουργεί και να αποδίδει,

-τέλος, η απαραίτητη κατανόηση σε συνεργασίες και σχέσεις κι από τις δύο πλευρές…

Οι συμβουλές μας ανά ζώδιο και ωροσκόπο, προκειμένου να χειριστούμε καλύτερα αυτή την κρίσιμη περίοδο.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Θετικά: Σίγουρα πρωταγωνιστές της Πανσελήνου και διαρκώς ανυπόμονοι, κινδυνεύετε να αντιδράσετε άμεσα και δίχως σκέψη σε κάθε δύσκολη αντιπαράθεση. Αλλά σας φέρνει εντάσεις και μία αναστάτωση και θα πρέπει να την διαχειριστείτε με την ετοιμότητα που σας διακρίνει στις δύσκολες ώρες. Είστε σε μία διαρκή αναζήτηση νέων προοπτικών, ενδεχομένως αλλάζοντας συνεργάτες και έχοντας κοντά σας λίγα αλλά πολύ πιστά άτομα. Μία στροφή στην καριέρα σας, θα σας αλλάξει πορεία. Αν έχετε εργαστεί πολύ για ένα έργο, έχετε την ευχέρεια να διακριθείτε τώρα. Ένα οικείο πρόσωπο θα σας στηρίξει και θα συνεχίσετε να οραματίζεστε «το αύριο».

Αρνητικά: Αλλαγές που σας δημιουργούν δυσκολία στην ισορροπία που είχατε στη ζωή και στα βασικά σας θέματα, σας ταράζουν. Μην αγχωθείτε και κυρίως μην χάσετε την ετοιμότητά σας. Η λύση θα είναι να αναζητήσετε ελιγμούς και να προσαρμοστείτε σταδιακά στις νέες προκλήσεις, είναι μία άσκηση υπομονής και νου, που θα σας βοηθήσει ουσιαστικά. Η σχέση σας περνά από κρίση, γι’ αυτό μην θίγετε τις ευαισθησίες ο ένας του άλλου. Χειριστείτε με λεπτότητα της διαφωνίες.

Ταύρος

Θετικά: Ευτυχώς υπάρχουν συνθήκες με την Πανσέληνο στον Κριό, που ευνοούν την έμπνευση, την συνεργασία με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και την ευέλικτη και ευπροσάρμοστη κίνηση, ειδικά αυτή την τεταμένη περίοδο. Ο οραματισμός, η αναζήτηση νέων σχεδίων, θα σας κάνει γόνιμους, με στόχους που ενδεχομένως αλλάζουν, αλλά δεν σας προκαλούν δέος. Συγκεντρωθείτε σε ένα βασικό σχέδιο και επιμείνετε σ’ αυτό! Κάποιος από το άμεσο περιβάλλον σας, θα σας βοηθήσει με τις συμβουλές του και θα σας προστατεύσει από τις κακοτοπιές. Καλό θα είναι να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας και να αισθανθείτε ασφάλεια με όσους έχουν κατανόηση.

Αρνητικά: Θα ανακαλύψετε ένα απρόβλεπτο ανταγωνιστή, κυρίως αν βρίσκεται στον εργασιακό σας χώρο. Αλλάζοντας την στάση σας, απομακρύνεστε και θωρακίζεστε. Αποφύγετε να μοιράζεστε την συναισθηματική σας ζωή, με άλλους, όπως και τα δημιουργικά σας όνειρα. Μην ριψοκινδυνέψετε μία σταθερή σχέση για εγωιστικούς λόγους.

Δίδυμοι

Θετικά: Σίγουρα μπορείτε να κινηθείτε εκπληκτικά γρήγορα, κυρίως για να προωθήσετε με ευστροφία τα σχέδιά σας, κάνοντας τις κατάλληλες προσαρμογές και πιθανότατα, αγγίζοντας περισσότερες από μία κατευθύνσεις επιλογών. Έτσι να διατηρήσετε μία σχετική ισορροπία στην ζωή σας αλλά και τον ενθουσιασμό, πως παρά τις δυσκολίες της τελευταίας πενταετίας, έχετε την ευκαιρία μίας νέας αρχής. Φίλοι και αγαπημένοι θα είναι πηγή έμπνευσης για σας και μία θετική ενθαρρυντική παρουσία, αν και τα σχόλιά τους θα σας κουράζουν κάποιες φορές. Φίλοι έρχονται ξαφνικά και προτείνουν ιδέες που σας εντυπωσιάζουν. Μην βιαστείτε όμως να τις υιοθετήσετε. Κάποιοι από αυτούς επιδιώκουν να σας χειραγωγήσουν.

Αρνητικά: Δεν αντέχετε τόση πίεση. Και η έλλειψη ομαλών εργασιακών σχέσεων, σας ανησυχεί. Η κρίση εκεί θα φανεί μέσα από ανταγωνισμό και αντιζηλία. Θα σας βοηθήσει να είστε περισσότερο σε εγρήγορση, αφού το καλούν οι συνθήκες της εποχής. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;