Fortnite: Τέλος εποχής για το δημοφιλέστερο online παιχνίδι στον κόσμο
«Μαύρο» έριξε το Fortnite και έχει προκαλέσει πανικό σε εκατομμύρια gamers ανά τον κόσμο

«Μαύρο» έριξε το Fortnite, το διασημότερο online game, προκαλώντας μαζική «φρενίτιδα» σε εκατομμύρια gamers του κόσμου.

Το Fortnite είναι το δημοφιλέστερο online videogame του κόσμου και χθες, Κυριακή 13 Οκτωβρίου, τελείωσε η δέκατη σεζόν του, με τον προφητικό τίτλο “The End” και με έναν τεράστιο αστεροειδή να καταστρέφει το νησί, στο οποίο αγωνίζονται οι παίκτες.

Ο σέρβερ του παιχνιδιού έπεσε και εκατομμύρια χρήστες παρακολουθούν εδώ και ώρες μια μαύρη οθόνη στους υπολογιστές και στις οθόνες τους, ενώ ακόμα και ο επίσημος λογαριασμός του Fortnite έγραψε «αυτό είναι το τέλος», πριν διαγραφούν όλες οι αναρτήσεις και στη θέση τους μπει ένα live streaming με το απόλυτο darkness, δηλαδή το μαύρο που βλέπουν όλοι οι παίκτες από χτες το βράδυ.

Το μαύρο στην οθόνη του Fortnite έχει προκαλέσει τον πανικό των gamers απανταχού, αλλά και πολλαπλά ξεσπάσματα και σχολιασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς εκείνοι δεν είχαν πλέον τη δυνατότητα να παίξουν.

Αξίζει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι το παιχνίδι που λέγεται Fortnite επιτρέπει μέχρι και σε 100 παίκτες να αγωνίζονται μεμονωμένα ή ως μέρος μιας ομάδας σε ένα εικονικό πεδίο μάχης.

Οι θερμοί οπαδοί του παιχνιδιού, ωστόσο, είχαν προβλέψει ένα δραματικό φινάλε για τη δέκατη σεζόν, παρόλα αυτά, όμως, το «μαύρο» που έπεσε την Κυριακή ήταν τόσο ξαφνικό που φαίνεται δεν εμπόδισε τις έντονες αντιδράσεις των παικτών.

Το Fortnite διέγραψε επίσης όλα τα tweets του και προέβαλλε ένα live stream μια μαύρης τρύπας στο Twitter, ενώ σύμφωνα με έναν ειδικός του gaming για το Forbes, Paul Tassi, το event χαρακτηρίζεται ως «το τέλος μιας εποχής».

Οι ειδικοί δεν μπορούν να πιστέψουν πως η εταιρία παιχνιδιών EPIC  θα βάλει τέλος στο πιο επιτυχημένο παιχνίδι των τελευταίων δύο χρόνων.

Η Epic Games, που κατέχει το Fornite, επιβεβαίωσε ότι το τέλος του ήρθε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Οι παίκτες που ήταν συνδεδεμένοι εκείνη τη στιγμή, είδαν μια βροχή μετεωριτών στο παιχνίδι, τον χάρτη του Fornite να σβήνει και την οθόνη να δείχνει από εκείνη την ώρα μια μαύρη τρύπα στο κέντρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;