10 νέες χρυσές ευκαιρίες καριέρας από το CollegeLink!
Μάθε περισσότερα εδώ!

Κουράστηκες από ψεύτικες υποσχέσεις για δουλειά; Θες να βρεις αυτό που σου ταιριάζει; Θες τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα να είναι σίγουρα; Το CollegeLink είναι μονόδρομος!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Mobile app developer @YouBeHero

Θέλεις η εργασία σου να έχει κοινωνικό αντίκτυπο; Στο YouBeHero μπορείς με το να γίνεις ο επόμενος Mobile app developer! Κάθε φορά που ψωνίζεις online, από ρούχα και φαγητό μέχρι αεροπορικά εισιτήρια, είδη φαρμακείου, ή οτιδήποτε άλλο, μπορείς να κάνεις και μια δωρεά. Μικρή αλλά πολύ σημαντική. Και δεν θα σου κοστίσει ούτε cent παραπάνω. Πώς; Μέσω του YouBeHero.com, μιας πλατφόρμας που μετατρέπει τις ηλεκτρονικές σου αγορές σε πράξεις αλληλεγγύης. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Consultants and Senior Consultants for our Energy Unit @Kantor Management Consultants S.A.

Η εταιρεία συμβούλων Kantor Management Consultants ενδυναμώνει την ομάδα με Consultants and Senior Consultants! Γίνε μέλος μιας ομάδας με διεθνή παρουσία και απογείωσε την καριέρα σου! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Σύμβουλος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης @Cosmote e-Value

Η Cosmote e-Value, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center, περίπου πάνω από 20 χρόνια στην Ελλάδα, ενώ από το 2014 έχει ιδρύσει την e-Value International στη Ρουμανία. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Ξάνθη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, άρτια τεχνολογική υποδομή και σχεδόν 6.500 καταρτισμένα στελέχη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση 365 μέρες το χρόνο. Προσφέρουν άμεσα ευκαιρίες 6ωρης απασχόλησης μέσω συνεργαζόμενων εταιριών σε διάφορες θέσεις εργασίας. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Junior Υπάλληλος Γραφείου (AEI/TEI) @smartbnb.gr

Η εταιρία Smartbnb.gr, η οποία δραστηριοποιείται στην διαχείριση ακίνητων ζητεί να προσλάβει άμεσα Junior Υπάλληλο Γραφείου (ΑΕΙ/ΤΕΙ), έως 25 ετών για μόνιμη εργασία πλήρους ή μερικής απασχόλησης στην Κηφισιά. Τι λες; Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Μηχανολόγος / Ηλεκτρολόγος Μηχανικός πεδίου @MICROSUN ENERGY SYSTEMS SA

Τα έμαθες; Η Microsun Energy Systems S.A. δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2008 στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ). Zητά να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της για πλήρη απασχόληση Μηχανολόγο/ Ηλεκτρολόγο Μηχανικό πεδίου για το τμήμα συντήρησης (O&M). Η εταιρεία προσφέρει μόνιμη εργασία σε ένα ευχάριστο, σύγχρονο και καλά οργανωμένο περιβάλλον. Ο ενδιαφερόμενος σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα θα διασφαλίζει τη σωστή και ομαλή λειτουργία των εργασιών καθώς και την βελτιστοποίηση για τη σωστή συντήρηση των Φωτοβολταϊκών Σταθμών. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Electrical Engineer – Thessaloniki @KOSTAL Solar Electric

Είσαι Electrical Engineer, η KOSTAL Solar Electric σε αναζητά! Η KOSTAL Solar Electric, η οποία ιδρύθηκε το 2006, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτές καινοτόμων αντιστροφέων στοιχειοσειράς και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις κατοικιών και μικρών επιχειρήσεων. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Extra Mile – Electrical Engineer @EXTRA MILE

Θες να πας ένα μίλι πιο μακριά την καριέρα σου; Το ίδιο κάνει και η Extra Mile, πάει ένα μίλι πιο μακριά το κλάδο της μηχανικής! Μπες στην ομάδα της! Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Digital Marketing Specialist @Vermantia

Είναι το πάθος σου το Digital Marketing; Έλα στην Vermantia! Η Vermantia είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην καινοτομία τεχνολογικών εφαρμογών και τη διαχείριση περιεχόμενου. Συγκεκριμένα, η Vermantia αναπτύσσει τη δημιουργία, διαχείριση και παράδοση περιεχομένου σε live sports, virtual games, casino games και social games σε συνεργάτες της, που διαθέτουν gaming & media πλατφόρμες. Η Vermantia διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και τεχνολογικών υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες των συνεργατών της σύμφωνα με τους όρους της κάθε αγοράς. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Software Engineer @EMVIS

Ευκαιρία καριέρας για Software Engineers! Η ΕΜΒΗΣ Σύμβουλοι Μηχανικοί δραστηριοποιείται στον ευρύτερο τομέα της Διαχείρισης των Υδατικών Πόρων και του Περιβάλλοντος με μελέτες, παροχή υπηρεσιών συμβούλου και έρευνα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ολοκληρωμένη προσέγγιση και αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το υδάτινο περιβάλλον και τη διαχείριση των υδατικών πόρων. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Weblogic Administrator @MR HealthTech 

Θες να ξεχωρίσεις; Γνώρισε την MR HealthTech Ltd. ! Η MR HealthTech Ltd., αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Munich Re και κορυφαίος συνεργάτης τεχνολογίας της αγοράς των ασφαλειών υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Στείλε την αίτηση σου τώρα!

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

Δες όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;