Αττική Οδός: Ο νέος λογαριασμός του αυτοκινητοδρόμου στο Twitter που θα σου λύσει τα χέρια
Η Αττική Οδός δημιούργησε έναν λογαριασμό στο Twitter για την έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών για τις συνθήκες που επικρατούν στον αυτοκινητόδρομο.

Η Αττική Οδός πέρασε στη δημιουργία ενός λογαριασμού στο Twitter που θα σου λύσει τα χέρια. Έτσι, θα μπορείς πλέον να ενημερώνεσαι έγκαιρα και έγκυρα για τις κυκλοφοριακές συνθήκες που επικρατούν.

Ο λογαριασμός στο Twitter έχει το όνομα @aodostraffic και οι χρήστες μπορούν να το ακολουθήσουν άμεσα. Κι έτσι, πλέον, θα έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνονται εύκολα και αξιόπιστα, 24 ώρες το 24ωρο. Η ενημέρωση θα έρχεται απευθείας από το Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας της εταιρείας Λειτουργίας και Συντήρησης της Αττικής Οδού, «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», για θέματα που αφορούν αποκλειστικά στην κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο. Ανάμεσα σε αυτά θα μπορείς να ενημερώνεσαι για κίνηση, τυχόν σοβαρά συμβάντα, έκτακτες ανακοινώσεις για καιρικά φαινόμενα, κ.ά

Η ανακοίνωση του αυτοκινητοδρόμου αυτού γράφει:

“Η Αττική Οδός, θέτοντας την οδική ασφάλεια ως την ύψιστη προτεραιότητα των υποδομών και της λειτουργίας της, ενθαρρύνει την ενημέρωση των οδηγών μέσω του σχετικού λογαριασμού μόνο όταν το όχημα βρίσκεται σε θέση ασφαλούς στάσης ή στάθμευσης.”

Δες ακόμα: Αττική Οδός: Δε θα υπάρξουν αυξήσεις στα διόδια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;