Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Catwoman στη νέα ταινία του Batman!
Μετά την ανακοίνωση ότι ο Robert Pattinson θα υποδυθεί τον νέο Batman, μάθαμε και ποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη Catwoman!

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Batman αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει μορφή! Μετά τα νέα για το ποιος θα υποδυθεί τον νέο Σκοτεινό Ιππότη, έρχονται τα νέα για το ποια ηθοποιός θα υποδυθεί την Catwoman!

Ο ρόλος αυτός έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός μέσα από την ερμηνεία της Michelle Pfeiffer στην ταινία του Tim Burton, Batman Returns. Η Anne Hathaway έβαλε τη δική της πινελιά στη Catwoman μέσα από την ταινία του Christopher Nolan, The Dark Knight Rises. Και τώρα, έρχεται η Zoe Kravitz!

Μετά την ανακοίνωση του Robert Pattinson ως τον νέο Batman και την πολύμηνη αναζήτηση μίας ηθοποιού για τον ρόλο της Catwoman, o σκηνοθέτης Matt Reeves και η εταιρεία παραγωγής Warner Bros φαίνεται πως βρήκαν την κατάλληλη!

Η Zoe Kravitz είναι η κόρη του Lenny Kravitz και έχει συμμετάσχει ήδη σε πολλές και μεγάλες παραγωγές. Έχει κάνει περάσματα από τις ταινίες X-Men: First Class, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, αλλά και με έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση με τη συμμετοχή της στην πολυβραβεύμενη σειρά του HBO, Big Little Lies!

Τα νέα αυτά μας έχουν προετοιμάσει για μία διαφορετική ταινία με πρωταγωνιστή τον Σκοτεινό Ιππότη και περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Να σου θυμίσω ότι και η Anne Hathaway είχε ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια μετά την ανακοίνωση του casting της, όμως, μας έδειξε ότι όλοι κάναμε λάθος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Breaking: @zoeisabellakravitz has reportedly been cast as #Catwoman in Matt Reeves ‘THE BATMAN’. (Source: Variety)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DC UNIVERSE (@dc_uhd) στις

Δες ακόμα: Απίστευτο! Το σύμβολο του Batman εμφανίστηκε στον ουρανό 13 πόλεων!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;