Next Top Model 2: Μαρτίνα και Κάτια εναντίον Ελευθερίας
Οι πρώτες κόντρες ξεκίνησαν στο Next Top Model 2.

Τώρα που τα κορίτσια έχουν μπει στο σπίτι του Next Top Model 2, έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες κόντρες μεταξύ τους. Η Ελευθερία Καρναβά βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών από αυτών, καθώς από τη στιγμή που κέρδισε το Golden Pass πολλές κοπέλες δεν την είδαν με καλό μάτι! Και κάνουν ιδιαίτερα πικρόχολα σχόλια προς την κοπέλα!

Οι FF, οι πέντε κοπέλες που έχουν σχηματίσει μία δική τους “κλίκα”, και μοιράζονται μαζί με την Ελευθερία το δωμάτιο τους, λένε αρκετά αρνητικά σχόλια για την κοπέλα. Πιο συγκεκριμένα η Μαρτίνα Γαφιιτσούκ και η Κάτια Ταραμπανκό φαίνεται να μην έχουν σχηματίσει και την καλύτερη εικόνα για την Ελευθερία.

Η Μαρτίνα δήλωσε στην κάμερα του Next Top Model 2 τα εξής:

“Ότι και να γίνει, έχει μονίμως αυτό το συναίσθημα. Είναι αυτό το πράγμα απλά, μία ύπαρξη, από τον Άρη κατέβηκε στη Γη και είναι όλοι “ουάου” μαζί της. Τι να το κάνω το 1.17 πόδι όταν με τρώει το 1.10;”

Ενώ, η Κάτια, πέρα από τη φράση που είπε στην Ελευθερία να κάτσει κάπου αλλού όταν έκαναν το makeover τους, δήλωσε και στην κάμερα του ριάλιτι μόδας τα εξής:

“Τα κορίτσια μου μετέφεραν κάποια λόγια που έχει πει η Ελευθερία, ότι “εγώ θα ήθελα να βρω ένα δωμάτιο, όταν φύγουν όλες, να είμαι άνετη, να είμαι μόνη μου”. Και καλά ετοιμάζεται να μείνει καιρό εδώ. Οκ, μπράβο της, τη θαυμάζω για τη σιγουριά, μακάρι να την είχα κι εγώ… Μπορεί και να την έχω… Αλλά ηρέμησε, ποτέ δεν ξέρεις.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Οι αντιδράσεις των κοριτσιών στο νέο τους look

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;