Next Top Model 2: Οι αντιδράσεις των κοριτσιών στο νέο τους look
Η στιγμή του makeover των κοριτσιών του Next Top Model 2 έφτασε και αυτές είναι οι αντιδράσεις των κοριτσιών στα νέα τους look!

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model 2. Επιτέλους, είδαμε τις αλλαγές στο look των κοριτσιών! Κι όπως μπορείς να φανταστείς, είχαμε αρκετές αντιδράσεις από τις κοπέλες.

Άλλες κοπέλες είχαν μικρές αλλαγές στην εμφάνισή τους, άλλες μεγάλες αλλαγές. Οι περισσότερες αντέδρασαν θετικά στην αλλαγή της εμφάνισής του. Άλλες πάλι, δεν ήθελαν με τίποτα το νέο look που τους πρότεινε η παραγωγή με τη βοήθεια των hair experts Νικόλα Βιλλιώτη και Ταξιάρχη Ζολώτα!

Από τις μεγαλύτερες αντιδράσεις για τα νέα look ήταν αυτές της Σουζάνα Κουόλ και της Μαρίας Μιχαλοπούλου. Η Σουζάνα θα έπρεπε να κόψει πολύ κοντό το μαλλί της, σχεδόν ξυρισμένο και να το βάψει silver. Ενώ, η Μαρία Μιχαλοπούλου θα είχε ένα πιο κοριτσίστικο look που δεν της άρεσε!

Τελικά, οι αλλαγές αυτές έγιναν και τα κορίτσια του Next Top Model 2 μεταμορφώθηκαν σε high fashion μοντέλα. Όταν ήρθε η ώρα της αποκάλυψης για την κάθε κοπέλα, οι αντιδράσεις ήταν διάφορες και διαφορετικές. Κλάματα, γέλια και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Και σου έχουμε όλες τις αντιδράσεις των κοριτσιών στο νέο τους look!

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Καταγγελία κατατέθηκε στο ΕΣΡ για τον διαγωνισμό μοντέλων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;