Room Service Πλιζ: Ο Αλέξανδρος Ρήγας τοποθετείται δημόσια για το
Ο Αλέξανδρος Ρήγας μιλάει για πρώτη φορά για το κόψιμο της σειράς "Room Service, Πλιζ"!

Τις τελευταίες μέρες έχουμε διαβάσει πολλά για το μέλλον της νέας σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα, “Room Service Πλιζ“. Η σειρά ήταν να βγει στον αέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αλλά τελικά (και ενώ είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα) δε θα προβληθεί ποτέ!

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μέχρι στιγμής δεν είχε πάρει θέση για όσα ακούγονταν και γράφονταν για τη σειρά αυτή. Ωστόσο, έσπασε τη σιωπή του και έστειλε μία 9σέλιδη επιστολή στην εκπομπή “Πρωινό”. Η επιστολή διαβάστηκε στον αέρα της εκπομπής!

Ο γνωστός δημιουργός και ηθοποιός σε αυτή αναφέρει:

“Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ.

Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν “δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι”.

Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου… Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή “Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό”.

Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου… Έρχεται Αύγουστος… Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά.

Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ. Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά. Στις 4 Οκτώβρη μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς.”

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Πρωινό”!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Room Service, Πλιζ: Διακόπηκαν ξαφνικά τα γυρίσματα της νέας σειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
1'
33 - 30
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;