You May Say...: Το νέο free press ποικίλης ύλης
Τι θα διαβάσεις στο πρώτο τεύχος του You May Say...

Το νέο, free press περιοδικό, ένα περιοδικό ποικίλης ύλης «που μιλάει τη γλώσσα της κάνναβης» στην Ελλάδα, την Ευρώπη, και τα Βαλκάνια, έφτασε.

Το όνομά του είναι You May Say και συντελεστές του γνωστοί δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και σκιτσογράφοι, επιστήμονες, ιατροί και φαρμακοποιοί, γεωπόνοι και βιολόγοι, όλοι τους ειδικευμένοι στο φυτό, την καλλιέργεια και τις δεκάδες χρήσεις του, αλλά και ερωτευμένοι με την ιστορία και την κουλτούρα του.

Το περιοδικό διανέμεται δωρεάν από δεκάδες σημεία σε όλη τη χώρα με επίκεντρο τα καταστήματα πώλησης ειδών κάνναβης, αλλά και από φαρμακεία, cafe-bar και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων. Είναι επίσης ελεύθερο για download και ανάγνωση.

Το You May Say… είναι διμηνιαίο, κυκλοφορεί σε μεγάλο τιράζ, έχει την αποκλειστική συνεργασία του θρυλικού Καναδικού Skunk Magazine και τη θερμή υποστήριξη σειράς Ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης.

Διαβάστε στο πρώτο τεύχος του You May Say…

Ο Περικλής Κοροβέσης γράφει για τον Άνθρωπο, «τον εγκληματία που γίνεται ήρωας»…

Ο Αποστόλης Καπαρουδάκης και ο ζωγράφος Νίκος Κακουλίδης «χαρτογραφούν» την κάνναβη ανά τον πλανήτη.

Αρχείο Γιώργη Οικονομόπουλου. Μια ιστορική φωτογραφία και μερικά λόγια για όσους απαθανατίζονται σε αυτήν, από τον Έλληνα γιατρό που το όνομά του έγινε συνώνυμο του φυτού.

Αγορά / Επιχειρήσεις: Το προφίλ του καταναλωτή του φυτού στον 21ο αιώνα: Πτυχιούχος, μεσήλικας, οικογενειάρχης και χαρούμενος!

Υγεία: Η κάνναβη αναμετριέται με τον καρκίνο του μαστού, της Μαριάνθης Πελεβάνη • Υγεία: 6 λόγοι που η κανναβιδιόλη CBD έγινε διάσημη, του φαρμακοποιού Ηλία Γραμματικάκη

• Ελλάδα: «Εβίβα! Η μόνη διαταγή που υπάκουσα». Ο Θύμιος Κάκος κι ο Γιώργος Δέτσης επισκέπτονται τα ρακοκάζανα της Κρήτης.

Τέχνη: Εβελίνα Αραπίδη: Όλα είναι μουσική. Συνέντευξη της ηθοποιού που ξετυλίγει σκέψεις και χρώματα.

• Επιστήμη / Πολιτική: Νίκος Σμυρναίος: Η Δημοκρατία ως αλγόριθμος της Google. Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Τουλούζης μας εξηγεί τους κανόνες της σύγχρονης ψηφιακής μας ζωής… με τη γλώσσα που μιλάνε στου Γκύζη.

Επιστήμη / Πολιτική: Κλιματική αλλαγή ή κλιματική κρίση; Ένα αφιέρωμα… «στον κακό μας τον καιρό» από την Μαριάνθη Πελεβάνη. Και πως «μπορεί η κάνναβη να μας βοηθήσει», του γεωπόνου Δημήτρη Γερονίκου.

Διατροφή: Βιγκανισμός, η φιλοσοφία της μη-βίας στο πιάτο μας.

Κόσμος: John Vergados. Ο συν-εκδότης του Καναδικού Skunk Magazine με το οποίο το You May Say… έχει αποκλειστική συνεργασία, μας εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με την κάνναβη στον Καναδά.

Συνταγή: Μystic σοκολατάκι με κάνναβη.

Πράσινος Οδηγός: Κατάλογος καταστημάτων πώλησης ειδών κάνναβης και σχετικών επιχειρήσεων.

You May Say…

magazine for highntellectuals

youmaysayiamadreamer.com / facebook.com/YouMaySayMag/ / instagram.com/youmaysaymag/ / twitter.com/YouMaySay_Mag

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;