Αναστέλλεται τελικά η αυριανή απεργία σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό
Σε αναστολή απεργίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ

Αναστέλλεται τελικά η στάση εργασίας που είχε ανακοινωθεί για αύριο, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, σε ηλεκτρικό, μετρό και τραμ από τους εργαζομένους στη ΣΤΑΣΥ.

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωσή τους:

«Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από τη συνάντηση των Σωματείων εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ και στην ΟΣΥ με την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, στην οποία μας γνωστοποιήθηκε ότι σε “απόλυτη συνεννόηση με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έκλεισε το θέμα των Συλλογικών Συμβάσεων”»

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, όπως λένε οι ίδιοι, «ξεκλειδώνει» η διάθεση των απαραίτητων πιστώσεων για την πλήρη εφαρμογή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στο χώρο της ΣΤΑ.ΣΥ., η οποία είχε υπογραφεί από τον Ιούνιο, μεταξύ των Σωματείων και της Εταιρείας.

Προς αναστολή πήγαινε ούτως η άλλος η αυριανή στάση εργασίας για Μετρό, ηλεκτρικό και Τραμ, μετά από τη συνάντηση των εργαζομένων με τον Υπουργό Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή.

Μετά τη συνάντηση με τα σωματεία εργαζομένων των εταιρειών ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η απεργία ΜΜΜ πάει για αναστολή.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Έκλεισε το θέμα των συλλογικών συμβάσεων για το 2019 (για τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες) σε απόλυτη συνεννόηση με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
2'
38 - 33
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;