Έξοδος στην Αθήνα: 7 events που αξίζει να δεις (16/10 - 20/10)
Οι προτάσεις του neolaia.gr για πάρτι, μουσικά δρώμενα, θέατρο & σινεμά!

PARTIES??‍♀️

✔Stellar w/NEWA @ Six Dogs

Facebook photo

Το Stellar παραπέμπει σε φανταστική μουσική και αστρικούς ήχους και πρόκειται για το καινούριο project που έρχεται να δώσει βήμα σε ανερχόμενους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες με αναφορά στον σύγχρονο techno ήχο.

Για το παρθενικό εγχείρημα του Stellar, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Six Dogs, καλεσμένη είναι η resident dj του θρυλικού club Bassiani, NEWA με πλούσια δισκογραφία σε πολλές ετικέτες, μεταξύ των οποίων, η Klockworks του Ben Klock και η Semantica. Μαζί της θα εμφανιστούν ο mastermind του Phormix, Morah o resident του Vault_88, Cirkle και το δίδυμο των Elektrika, Leo & ZAG.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6 – 8, Μοναστηράκι, 11:59 – 8:00, είσοδος: 5 ευρώ

✔Matina Sous Peau κι όλα μπορούν να συμβούν @ Rudu Bar

Matina Sous Peau

Αυτήν την Παρασκευή 18 Οκτώβρη, η Matina Sous Peau έρχεται στο Rudu Bar για μια ξεχωριστή μουσική βραδιά που όλα μπορούν να συμβούν.

“Αυτό που θέλεις πεσ’ το και όλα μπορούν να συμβούν”.

Η Matina Sous Peau (Ματίνα Θρουμουλοπούλου) είναι μουσικός, παραγωγός, dj και τραγουδίστρια, έχοντας συμμετάσχει σε πολλές μπάντες, όπως στους Monitor, τον Papercut, τη Dusk ως μουσικός, και τους My Drunken Haze και The Blue Square ως τραγουδίστρια. Ταυτόχρονα φτιάχνει ευφάνταστα mashups και διασκευές, με κομμάτια από πολύ διαφορετικά είδη, κάποια από τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στο airplay ραδιοφωνικών σταθμών εντός κι εκτός Ελλάδος, ενώ κυρίως η συγκινητική της διασκευή για το κομμάτι “Μεταμορφώσεις” του Βλάσση Μπονάτσου, που κυκλοφόρησε το 2017 σε 7-ιντσο βινύλιο από την Inner Ear, την έχει καθιερώσει στη χώρα μας ως μια από τις πιο δημιουργικές νέες καλλιτέχνιδες και ατμοσφαιρικές φωνές.

Παρασκευή 18/10, Rudu Bar, Ευάδνης 1, Πετράλωνα, 9:30 – 4:30.

✔Romantso & Kormoranos present: Team Spirit #7

Facebook photo

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και αμέσως μετά τη συναυλία των Sugahspank & The Swing Shoes, το αγαπημένο πλέον δίδυμο, Romantso ♥ Kormoranos, επιστρέφει δυναμικά με ακόμα ένα Team Spirit πάρτι.

Αυτή τη φορά η ομάδα θα αποτελείται από τους Ele Bak, Blue Lagoon, Runner, Noff Weezy, Andreas Palmer, DJ Not I, οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις και τα skills τους για να μετατραπούν σε μια μοναδική μουσική οντότητα!

Σάββατο 19/10, Bios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 23:30, Είσοδος ελεύθερη, 210 3425335.

LIVES?

✔ Babo Koro live @ Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Babo Koro σημαίνει, σε ελεύθερη μετάφραση, η γιαγιά που χορεύει και τραγουδάει.

Και πώς θα μπορούσε αλλιώς, αφού πρόκειται για το συγκρότημα που συζητήθηκε όσο λίγα φέτος, χάρη στα εκρηκτικά τους live που ξεσηκώνουν και γιαγιάδες, αλλά και στα τραγούδια του πρώτου τους album “Σίσυφος”, που όχι απλώς ακούγεται, αλλά κυρίως… χορεύεται!

Πρόκειται για μια τρομερή παρέα μουσικών που έρχεται στις 18 Οκτωβρίου για να πιάσει τον χορό από ‘κει που τον άφησε τους προηγούμενους μήνες.

Οι Babo Koro είναι οι:

Κώστας Νικολόπουλος (ακορντεόν) | Σωτήρης Τσακανίκας (κιθάρα, φωνή) | Δημήτρης Αναστασίου (βιολί) | Αντιγόνη Μπασακάρου (φωνή) | Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά) | Χρήστος Κυριαζής (σαξόφωνο) | Σταμάτης Σταματάκης (κοντραμπάσο)

Τη βραδιά θα ανοίξει ο τραγουδοποιός Βασίλης Πετρίδης με τους Γκαϊλέ.

Παρασκευή 18/10, 21:30, Σταυρός του Νότου – Κεντρική Σκηνή, Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, Γενική είσοδος: 13€ (με μπύρα ή κρασί), Τηλ. Κρατήσεων: 210 9226975.

Διάβασε παρακάτω τη συνέντευξη που παραχώρησαν οι Babo Koro στο neolaia.gr:

Babo Koro: «Να ξορκίσουμε τη γλυκιά μας ματαιότητα όπως η γιαγιά που χορεύει»

Σινεμά?

✔Παράσιτα (Parasite)

Parasite είναι ο τίτλος της ταινίας που άνοιξε φέτος τις Νύχτες Πρεμιέρας και που δικαιωματικά απέσπασε Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Πρόκειται για ένα δυναμικό κορεάτικο κοινωνικό θρίλερ, που παρακολουθεί τη ζωή μιας πολύ αγαπημένης, αλλά πάμφτωχης οικογένειας όπου όλα τα μέλη της είναι άνεργα. Όλα αρχίζουν να αλλάζουν σιγά σιγά, όταν ο γιος της οικογένειας πιάνει δουλειά ως καθηγητής ιδιαίτερων στο σπίτι μιας εύπορης οικογένειας, οπότε και ξεκινά μια σειρά απροσδόκητων γεγονότων με ολισθηρές συνέπειες.

Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν Χο

Πρωταγωνιστούν: Σονγκ Κανγκ Χο, Λι Σουν Κιούν

Θέατρο?

✔ FACES @ Τεχνοχώρος Εργοτάξιον 

Από την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου

Ο χώρος και ο χρόνος δεν υπάρχουν. Προσωπικότητες που υπήρξαν και υπάρχουν ξεπηδούν από την παγωμένη χρονοκάψουλα και μας τοποθετούν σε μια στιγμή τους.

Ο Ιωσήφ Στάλιν, ο Νίκολα Τέσλα, η Βασίλισσα Αμαλία, η Κατερίνα Γώγου, η Βασίλισσα Ελισάβετ, η Μονσεράτ Καμπαγιέ και η Σοφία Βέμπο είναι τα πρόσωπα που θα μας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο. Μια ευκαιρία να ζήσουμε μαζί τους μια στιγμή, να ακούσουμε μια σκέψη, να τους δούμε.

Σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια : Έφη Μεράβογλου

Παίζουν: Ιωσήφ Στάλιν: Λευτέρης Καλανδράνης, Κατερίνα Γώγου: Αριστέα Ανύση, Νίκολα Τέσλα: Γεράσιμος Κωνσταντουδάκης, Βασίλισσα Αμαλία: Ανδριάνα Σταυριδοπούλου, Βασίλισσα Ελισάβετ : Χριστίνα Μούζη, Μονσεράτ Καμπαγιέ: Μυγδαλιά Ανδρέου, Σοφία Βέμπο: Σόνια Πούλη, Λαγιάλ Αλ Αττάρ: Έφη Μεράβογλου

Από Τετάρτη 16/10 και κάθε Τετάρτη στις 21:00, Τεχνοχώρος Εργοτάξιον, Διογένους 1, Άγιος Δημήτριος (δίπλα στο μετρό της Δάφνης. Έξοδος Στριγγάρη/Αγίου Δημητρίου), Τηλ. 6983930220, Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ (Κανονικό), 5 ευρώ (Μειωμένο. ΟΑΕΔ, Αμεα, στρατιωτικοί, φοιτητές, ατέλειες, άνω των 65, πολύτεκνοι, σπουδαστές εργαστηρίων & δραματικών σχολών), Διάρκεια παράστασης: 75’.

Φεστιβάλ?

✔Chocolate Fest Vol.2 @ Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.

Το ChocolateFest, το 1ο φεστιβάλ της χώρας αφιερωμένο στην σοκολάτα, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2019, επιστρέφει για ένα 2ο μεγαλύτερο και πιο σοκολατένιο 4ήμερο με σκοπό να γλυκάνει μικρούς και μεγάλους. Από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ, εκθέτες από σοκολατοποιίες, γνωστά ζαχαροπλαστεία, μέχρι ειδικά διαμορφωμένα pop – up περίπτερα και γνωστοί pastry chefs θα παρουσιάσουν σοκολατένια προϊόντα σε ποικίλες μορφές και θα μας ξετρελάνουν!

Όλα όσα θα δούμε στο Φεστιβάλ σοκολάτας από τις 17 έως τις 20 Οκτωβρίου!

Μετά τη μεγάλη, πρώτη του επιτυχία όπου προσέλκυσε πάνω από 30.000 επισκέπτες, το ChocolateFest, σκοπεύει να φέρει και πάλι κοντά μερικά από τα πιο αγαπημένα μας πράγματα στον κόσμο: την καλλιτεχνική δημιουργία, τη ζαχαροπλαστική, τους παραμυθένιους γευστικούς πειρασμούς και φυσικά τη σοκολάτα! Για τέσσερις μέρες θα συγκεντρωθούν στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ εκθέτες, brands, ζαχαροπλαστεία, chefs και τεχνίτες της σοκολατένιας γεύσης που θα δημιουργούν, έχοντας πάντα σαν βάση το λατρεμένο μας υλικό και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρόν.

Chocolate Fest VOL.02, Πέμπτη έως Κυριακή 17 – 20 Οκτωβρίου 2019, Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ, Ερμού 1 & Πειραιώς, Γκάζι, Ώρες λειτουργίας, Πέμπτη | 16:00 – 23:00, Παρασκευή | 16:00 – 23:00, Σαββάτο | 11:00 – 23:00, Κυριακή | 11:00 – 23:00, Γενική Είσοδος: 3€.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;