Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε πρόσκληση για να παρακολουθήσεις δωρεάν το DECENTRALIZED 2019
Δήλωσε συμμετοχή εδώ και θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν το κορυφαίο συνέδριο blockchain της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 1 Νοεμβρίου!

Όντας διεθνώς φημισμένο για την πρωτοπορία του σε θέματα εκπαίδευσης, έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης στους τομείς της τεχνολογίας blockchain και της τεχνητής νοημοσύνης, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ίδρυσε το Ινστιτούτο για το Μέλλον (Institute For the Future – IFF), ένα νέο ερευνητικό ινστιτούτο, το οποίο επιδιώκει να φέρει κοντά όλες τις εκπαιδευτικές, ερευνητικές και αναπτυξιακές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου, γύρω από τις λεγόμενες εκθετικές τεχνολογίες (exponential technologies).

Μέσω της ίδρυσης του IFF, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διοργανώνει εδώ και τρία χρόνια τη σειρά παγκόσμιων συνεδρίων DECENTRALIZED, η οποία έχει καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη συνδιάσκεψη στην Ευρώπη σχετικά με την τεχνολογία blockchain και τα ψηφιακά νομίσματα.

Μετά τη μεγάλη περσινή επιτυχία, το Decentralized επιστρέφει φέτος ακόμα πιο αναβαθμισμένο για να αναλύσει τα επόμενα ουσιαστικά βήματα προς ένα «Αποκεντρωμένο Μέλλον» και συγκεντρώνει πάνω από 100 ομιλητές από όλο τον κόσμο και πάνω από 50 εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ως χορηγούς και εκθέτες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το DECENTRALIZED 2019 θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2019, και απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο, όπως στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ακαδημαϊκοί, ερευνητές, φοιτητές όλων των κλάδων και ειδικοτήτων.

Συμπλήρωσε, λοιπόν, την παρακάτω φόρμα και πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσεις μια πρόσκληση και να παρακολουθήσεις δωρεάν το κορυφαίο ευρωπαϊκό συνέδριο blockchain, DECENTRALIZED 2019, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel, μεταξύ 30 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου!

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και ώρα 18:00. Οι νικητές/νικήτριες θα ενημερωθούν μέσω email ή τηλεφωνικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
6'
39 - 30
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;