100.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Αντώνης Κανάκης γιατί σατίρισε καρκινοπαθή (video)
Άσχημα νέα για τον Αντώνη Κανάκη

Αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο γνωστός παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, Αντώνης Κανάκης, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρόσφατες κατηγορίες που του επιδίδονται, χλεύασε καρκινοπαθή για τη φωνή του.

Στην πρωινή εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούριου, λοιπόν, βγήκε και μίλησε ο δικηγόρος του Απόστολου Κενανίδη, σημειώνοντας πως όταν έμαθαν για την υγεία του, δεν επανόρθωσαν.

Όσο η εκπομπή βρισκόταν στον ΑΝΤ1, υπήρξε σάτιρα προς το πρόσωπο του κ. Κενανίδη, ο οποίος μιλούσε με πολύ λεπτή φωνή, λόγω της ασθένειας.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έγινε στο OPEN, ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης, η παραγωγή του Ράδιο Αρβύλα, αλλά και ο ΑΝΤ1, καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση 100.000 ευρώ στον κ. Κενανίδη.

Όπως επίσης αναφέρθηκε, ο δικηγόρος του κ. Κενανίδη, επικοινώνησε με το κανάλι στο οποίο τότε προβαλλόταν η εκπομπή και ζήτησε να γίνει μία διόρθωση και να ζητηθεί συγγνώμη.

Ωστόσο, αυτό δεν έγινε αποδεκτό και για αυτόν τον λόγο, ο Αντώνης Κανάκης, η παραγωγή του «Ράδιο Αρβύλα» και ο ΑΝΤ1, καλούνται τώρα να πληρώσουν το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες ακόμα: Βασίλης Κουκούρας: Ο «Μάνθος» μιλάει με την μοναδική του αγάπη «Πέγκυ» και συγκινείται

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;