Καλλιστεία 2019: Μία από τις κοπέλες που κατάφερε να κερδίσει τίτλο είχε πάει στο Next Top Model 2
Μία από τις κοπέλες που κατάφερε και απέσπασε έναν από τους τίτλους στα Καλλιστεία 2019 είχε λάβει μέρος και στο Next Top Model 2.

Τα Καλλιστεία 2019 πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ σε μία λαμπερή βραδιά και μία από τις εστεμμένες μας θύμισε κάτι. Και είχαμε δίκιο, καθώς την είχαμε δει στο Next Top Model 2.

Ο λόγος για την Σάρα Τσέχου. Η κοπέλα είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας, καθώς στην πασαρέλα που είχε γίνει στο bootcamp είχε ένα σοβαρό τραυματισμό. Η κοπέλα, ενώ, είχε ανέβει στην πασαρέλα και περπατούσε, παραπάτησε και έπεσε. Μάλιστα, της είχε βγει το γόνατο. Έτσι, δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει τη δοκιμασία στη φάση του bootcamp.

Η Σάρα δεν το έβαλε κάτω και επειδή θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας, αποφάσισε να λάβει μέρος στα Καλλιστεία 2019. Και κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο της Ελληνίδας 2019.

Η Σάρα Τσέχου, λοιπόν, είναι 19 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Παράλληλα, σπουδάζει management και ασχολείται με τη γυμναστική, ενώ γνωρίζει και αγγλικά.

Δες ένα σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Happy Day”!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

STAR HELLAS – MISS HELLAS 2019 Η Σάρα Τσέχου είναι 19 ετών. ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, σπουδάζει μάνατζμεντ, μιλάει Αγγλικά και στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την γυμναστική. Photo: @vagelis_valeodis Styling: @ritavasila_stylist Decoration: @kalianevents 
Hairstyling: @ginohairandmore 
MUA : @margobeauty.gr Pageant Coach: @vangelis_slv 
Swimwear: @bluepoint_beachwear 
Shoes: @tsakirismallas 
Jewelleries: @swarovski_addicted #starhellas #starhellas2019 #misshellas #misshellas2019 #roadtostarhellas #missworld #pageantslovers #beautypageant #beautypageants #beautyqueen #queen #missgreece #missgreece2019#roadtomissworld #roadtomissworld2019 #beautyqueens #queens #athens #greece #ΣταρΕλλάς

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη STAR HELLAS | MISS HELLAS (@starhellas_official) στις

Δες ακόμα: Next Top Model 2: Το σοβαρό ατύχημα διαγωνιζόμενης κατά τη διάρκεια του bootcamp

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;