Ο A$AP Rocky εξομολογείται για πρώτη φορά ότι είναι εθισμένος στο σεξ
Σε συνέντευξή του στη εκπομπή «Untold Stories of Hip Hop», ο 31χρονος ράπερ αναφέρει ότι έκανε το πρώτο του όργιο σε ηλικία 13 ετών

Εθισμένος στο σεξ από τότε που πήγαινε Γυμνάσιο δήλωσε δημόσια για πρώτη φορά ο γνωστός Αμερικάνος τραγουδιστής, A$AP Rocky, προσθέτοντας παράλληλα και μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια σχετικά με το πρώτο του όργιο σε ηλικία 13 ετών.

Ο ράπερ μίλησε στη εκπομπή «Untold Stories of Hip Hop» της DJ Angie Martinez, όπου και αποκάλυψε τον σεξουαλικό του εθισμό, ενώ σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε, ανέκαθεν ήταν ένα παιδί με ορμές. Στο σημείο αυτό, η παρουσιάστρια του επισημαίνει ότι άλλο είναι να έχεις ορμές και άλλο να είσαι εθισμένος στο σεξ, παρόλα αυτά, ο A$AP Rocky επιμένει, επικαλούμενος σχετική διάγνωση, αλλά χωρίς να αναφέρει αν αυτή προέρχεται από επαγγελματία θεραπευτή.

Ο 31χρονος καλλιτέχνης έχει ούτως η άλλος μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο, δηλώνοντας μάλιστα στο Esquire ότι χρειάζεται κρεβάτι 100.000 δολαρίων «επειδή κάνω πολλά όργια στο σπίτι μου με μερικές πολύ κοντινές θηλυκές παρέες. Έχω φωτογραφίσει πολλά από αυτά. Οι γυναίκες που είναι γύρω μου έχουν ελεύθερο πνεύμα όπως εγώ».

Παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Στην εν λόγω συνέντευξη δεν αναφέρεται κάτι σχετικά με τη σύλληψη του ράπερ στη Σουηδία, καθώς η συνέντευξη είχε πραγματοποιηθεί καιρό πριν τη δικαστική περιπέτεια του Rocky.

Δες ακόμα: Τρίτη παρέμβαση που κάνει ο Τραμπ στη υπόθεση του Α$AP Rocky

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;