Βασίλης Κουκούρας: Ο
Στο πλατό της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι δύο ηθοποιοί της λατρεμένης σειράς, «Κωνσταντίνου και Ελένης», μίλησαν στο τηλέφωνο και η συγκίνηση ήταν μεγάλη

O ηθοποιός Βασίλης Κούκουρας, γνωστός και πολυαγαπημένος στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό ως «Μάνθος» της αμύθητης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “Τhe 2night show” και μίλησε στο τηλέφωνο με την άλλοτε μοναδική του αγάπη (την πιο μοναδική από τις υπόλοιπες), “Πέγκυ”, (Μαρία Λεκάκη), μετά από προτροπή του παρουσιαστή.

«Γεια σου Πέγκυ, μοναδική μου αγάπη», της είπε ο Βασίλης Κούκουρας, με την ηθοποιό Μαρία Λεκάκη να παθαίνει σοκ με το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα on air και να μην πιστεύει στα αυτιά της!

«Βασιλάκη μου! Που είσαι ρε Μάνθο, μοναδική μου αγάπη;», του απάντησε η ίδια και στη συνέχεια ακολούθησε ένας πολύ συγκινητικός διάλογος, με τους δύο πρώην πρωταγωνιστές της επιτυχημένης κωμικής σειράς, «Κωνσταντίνου και Ελένης», να αναπολούν τα παλιά και το πόσο όμορφα περνούσαν back then!

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχαν σε υποθετικό sequel του «Κωνσταντίνου και Ελένης», η Λεκάκη απάντησε το εξής: «θα το κάναμε. Μπορεί να ήμασταν με τα μπαστούνια, αλλά θα το κάναμε», ενώ μόλις έκλεισε το τηλέφωνο με την ηθοποιό, ο Βασίλης Κούκουρας βούρκωσε και δήλωσε – μεταξύ άλλων- τα εξής: «Δεν ξέρω αν τα νέα παιδιά, που γυρίζουν τώρα στο πλατό και γυρίζονται πολύ ωραία σήριαλ, δεν ξέρω όμως αν περνάνε έτσι. […] Δεν υπήρχαν κόντρες. Ήμασταν παρέα. Υπήρχε το σενάριο, υπήρχαν δομημένοι χαρακτήρες».

Δες παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Θυμάσαι τη Λίλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δες πως είναι σήμερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
87 - 91
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
48 - 37
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;