Άγριες Μέλισσες: Το περίεργο περιστατικό που έζησε ο «Μελέτης» στο Σύνταγμα

Από neolaia.gr Team 18 Οκτωβρίου 2019

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο "Μελέτης" από τις "Άγριες Μέλισσες", ήταν πρωταγωνιστής σε ένα περίεργο περιστατικό στο Σύνταγμα!

Η σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες» είναι μία από τις σειρές που έχει αγκαλιάσει το τηλεοπτικό κοινό και έχει ταυτιστεί με τους χαρακτήρες. Ένας από τους χαρακτήρες που έχει χαρακτηρίσει και το Twitter ως τον πιο μισητό είναι ο «Μελέτης», που τον υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο χαρακτήρας του Γιώργου Γεροντιδάκη είναι ένας από τους κακούς της σειράς και είναι αυτός (SPOILER ALERT για τους λίγους που δεν το έχετε δει ακόμα) που σκότωσε τον αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό «Γιάννο». Ο ηθοποιός που υποδύεται, λοιπόν, αυτόν τον μισητό χαρακτήρα είχε ένα πολύ περίεργο συμβάν στο Σύνταγμα!

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φώλια των ΚουΚου», ο Γιώργος Γεροντιδάκης περιέγραψε το σκηνικό που έγινε στο Σύνταγμα όταν είχε βρεθεί μαζί με τον τηλεοπτικό «Γιάννο». Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε:

«Προχθές ήμουν στον Σύνταγμα με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο, τον Γιάννο από τις Άγριες Μέλισσες και ήταν δύο κυρίες και μου λένε: «Σε μισώ! Σε μισώ! Σε μισώ!» Λέω: «Είναι ρόλος, καταλαβαίνετε»…»

Ενώ, συνέχισε αποκαλύπτοντας για ποιον ρόλο τον είχαν επιλέξει αρχικά:

«Θα έκανα ή τον ρόλο του Μελέτη ή του Κωνσταντή. Κανείς δεν είναι αμιγώς καλός ή κακός, όλοι έχουν κίνητρα. Υπάρχουν πολλές ανατροπές που θα ακολουθήσουν και θα κάνουν τα στρατόπεδα να αλλάξουν. Ελπίζω τότε να είμαι στο καλό στρατόπεδο και να μη με λιθοβολήσουν στον δρόμο.»

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Δες ακόμα: Έλλη Τρίγγου: Κι όμως η «Ασημίνα» είχε δεχτεί πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο «Κόκκινο Ποτάμι»

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486