Next Top Model 2 ΔΙΑΡΡΟΗ: Οι κοπέλες που θα αποχωρήσουν, αλλά θα μπουν ξανά στο σπίτι
Αυτές οι κοπέλες θα αποχωρήσουν, αλλά θα μπουν και πάλι στο σπίτι του Next Top Model 2.

Το Next Top Model 2 έχει καταφέρει να κεντρίσει για ακόμη μία χρονιά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Κάτι τα φρέσκα πρόσωπα που έχει, κάτι οι δοκιμασίες, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μένει αμείωτο. Τώρα, όμως, μέσα από την εκπομπή “Happy Day” μάθαμε ένα μεγάλο spoiler!

Θυμάσαι που πέρσι είχαν μπει και πάλι δύο κοπέλες όταν είχαμε φτάσει κοντά στην τελική δεκάδα; Κάτι παρόμοιο θα γίνει και φέτος!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της, αποκάλυψε, ότι η Σουζάνα, που μέχρι τώρα έχει εντυπωσίασει τους κριτές, θα αποχωρήσει από το ριάλιτι, καθώς η απόδοσή της στις δοκιμασίες δε θα είναι καλή. Επίσης, η Μαρτίνα σε κάποια στιγμή θα αποχωρήσει οικειοθελώς, όμως, θα της δοθεί μία ευκαιρία να μπει και πάλι στον διαγωνισμό μοντέλων.

Αργότερα στη διάρκεια του Next Top Model 2, η παραγωγή, θα βάλει και πάλι στο παιχνίδι τρία κορίτσια από τα εννέα που είχαν αποχωρήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Οι εννέα κοπέλες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τελικά, αυτές που θα καταφέρουν να επιστρέψουν, θα είναι η Πόπη, η Ελευθερία και η Εμανουέλα.

Επίσης, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι ένα ταξίδι χαλάρωσης στη Μύκονο, θα απολαύσουν η Χαρά Παππά και η Σπυρούλα Κάιζερ, που θα κερδίσουν σε μία από τις δοκιμασίες.

Οπότε, βλέπεις ότι το φετινό Next Top Model θα έχει αρκετές διαφοροποιήσεις από ότι το περσινό!

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, “Happy Day”!

Δες ακόμα: Βίκυ Κουλιανού: Σχολιάζει το Next Top Model και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;