Όλα αυτά που δικαιούσαι αν έχεις φοιτητικό πάσο!
Το Neolaia.gr σου παρουσιάζει Ο-Λ-Ε-Σ τις προσφορές και τις εκπτώσεις που συνεπάγεται το φοιτητικό πάσο!

To ξέρουμε καλά ότι το να είσαι φοιτητής έχει τα κομφόρ, τις ανεσάρες και τα προνόμιά του και όλα αυτά με τον πιο απλό τρόπο: Επιδεικνύοντας το Φοιτητικό Πάσο σου, δικαιούσαι ένα σωρό εκπτώσεις και προσφορές που κρίμα είναι να μην ξέρεις και να πηγαίνουν χαμένες, ειδικά αν είσαι πρωτοετής φοιτητής.

Εκτός, λοιπόν, από τις κλασικές εκπτώσεις που έχεις σε μειωμένα εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς, υπάρχουν αρκετά πραγματάκια ακόμη που πρέπει να μάθεις.

Ποια είναι αυτά;

Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και θα δεις όλες τις προσφορές που δικαιούσαι τώρα που είσαι και επίσημα φοιτητής, ώστε να το ζεις όπως πρέπει και να γλιτώνεις χρήματα!

Το λεπόν:

ΚΤΕΛ (Αστικά & Υπεραστικά)

Στα λεωφορεία των υπεραστικών και αστικών ΚΤΕΛ μπορείς με την επίδειξη του φοιτητικού σου πάσο, να έχεις έκπτωση από και προς τον προορισμό, ανάλογα την περιοχή! Ψάξου επικοινωνώντας με το κοντινότερο γραφείο ΚΤΕΛ της πόλης σου!

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου, έχουν καθιερώσει το φοιτητικό εισιτήριο με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου.

Eπιλέγοντας τον προορισμό της αρεσκείας σου μπορείς πριν πληρώσεις το εισιτήριο, να δείξεις το πάσο σου, να έχεις έκπτωση και να σου μείνουν και λεφτά για καφέ μέσα στο πλοίο!

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Αθήνα

Το γνωστό μειωμένο εισιτήριο. Αν μένεις στην Αθήνα ή είσαι φοιτητής από επαρχία στην Αθήνα, με το φοιτητικό πάσο έχεις έκπτωση σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς.

Το κόστος του μειωμένου εισιτηρίου ανέρχεται στα 0,70€ ενώ της μειωμένης μηνιαίας κάρτας παρακάτω.

Φοιτητική ζωή: Τι πρέπει άμεσα να κάνεις για να έχεις μειωμένο εισιτήριο στον ΟΑΣΑ

Επικοινωνία: Φοιτητικό Ίντερνετ & κινητό τηλέφωνο

Μη την ψάχνεις και πολύ! Το σερφάρισμα με το DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE είναι γρήγορο και φθηνό αρκεί να δείξεις το φοιτητικό σου πάσο! Όσο για την επικοινωνία… χρόνο θα έχεις άπλετο να μιλάς!

Συγκεκριμένα:

  • Student Xclusive 6 με 1000′ προς όλους και 400 ΜΒ μόνο με 6€
  • Student Xclusive 8,5 με 1200′ προς όλους, 1200 SMS προς όλους και 1,2 GΒ μόνο με 8,5€
  • Double Play CU Xclusive για Ιnternet έως 24mbps και σταθερή γραμμή μόνο με 17,90€/μήνα για να σερφάρουν ατέλειωτα και από το σπίτι
  • CU Shake μέσω του MyCU App με δώρο 600ΜΒ για 30 μέρες ή 1GB για 1 βδομάδα για κάθε ανανέωση, ενώ 1200ΜΒ για 30 μέρες ή 2GB για 1 εβδομάδα, με κάθε ηλεκτρονική ανανέωση
  • Δωρεάν κάθε μήνα 600 λεπτά προς CU + 600 ΜΒ
  • Just Surf Bonus που τους χαρίζει 500 MB με κάθε ανανέωση των 10€

Κομμωτήρια – Κέντρα περιποίησης και ομορφιάς

Σε διάφορες περιοχές, πολλά κομμωτήρια και κέντρα ομορφιάς και περιποίησης παρέχουν είτε εκπτώσεις σε επιλεγμένες υπηρεσίες τους, είτε προσφορές σε πακέτα ομορφιάς με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου.

Βρες το κοντινότερο, μπες και κάνε μια γρήγορη ερώτηση!

Extra tip: Αν έχεις CU, το CU Around σου δίνει 1+1 δώρο σε επιλεγμένες υπηρεσίες ομορφιάς στο Νύχι-Νύχι.

Μάσα

Πολλά καταστήματα πώλησης fast food, παντός είδους, παρέχουν ειδικές προσφορές κι εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε φοιτητές, με την επίδειξη και μόνο του φοιτητικού τους πάσο κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους μέσω delivery.

Φοιτητικές Λέσχες

Σε όλες τις φοιτητικές λέσχες των σχολών, παρέχεται η δυνατότητα της δωρεάν σίτισης.

Αναλόγως της σχολής, σε κάποιες αφορά τους φοιτητές που πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές (ο κάθε φοιτητής μπορεί να ενημερωθεί σχετικά στο site της σχολή του, στην κατηγορία που αφορά το θέμα της φοιτητικής μέριμνας) και σε άλλες, όλους τους φοιτητές που μπορούν υποβάλλοντας τα κατάλληλα δικαιολογητικά να αποκτήσουν κάρτα σίτισης η οποία θα τους εξασφαλίζει τη δωρεάν σίτισή τους στην αντίστοιχη λέσχη.

Με μια απλή ερώτηση στη λέσχη, θα πάρεις την απάντηση στο ερώτημα σου.

Φοιτητική ζωή: 7 συμβουλές ενός καθηγητή στους πρωτοετείς

Μουσεία & Αρχαιολογικοί Χώροι

Τώρα που είσαι φοιτητής, σε ενδιαφέρει ξαφνικά να μάθεις πράγματα για το παρελθόν και ιστορία του τόπου σου. Καλό κάνει η δημιουργική περιέργεια και γι’ αυτό, με το φοιτητικό σου πάσο, μπορείς να μπεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα με μειωμένο εισιτήριο. Για παράδειγμα, το Μουσείο της Ακρόπολης, έχει μειωμένο εισιτήριο μόλις 3€.

Θέατρο & Cinema

Επιδεικνύοντας απλά και μόνο το φοιτητικό του πάσο στα εκδοτήρια εισιτηρίων των θεάτρων και των κινηματογράφων, κάθε φοιτητής δικαιούται αυτομάτως έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου του, η οποία είναι προκαθορισμένη από τον εκάστοτε χώρο ψυχαγωγίας.Και για όσους έχουν CU, το CU Around τους βοηθάει να κουλτουριάσουν δίνοντας 1+1 εισιτήριο δώρο σε Odeon & Ster Cinemas, 1+1 εισιτήριο δώρο στο Εθνικό θέατρο και σε πολλά άλλα θέατρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η φοιτητική σου ζωή έχει ξεκινήσει και κοίτα να επωφεληθείς στο φουλ τις προσφορές του πάσου, αλλά και να ζεις την κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία!

Ει ψιτ, εδώ είσαι: Επόμενη στάση: Χριστούγεννα – Πέντε ευρωπαϊκοί προορισμοί που θα σου πάρουν τα μυαλά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ
19 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΒΙΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1