Βίκυ Κουλιανού: Σχολιάζει το Next Top Model και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Από neolaia.gr Team 18 Οκτωβρίου 2019

Η Βίκυ Κουλιανού σχολιάζει το φετινό Next Top Model, αλλά και τα όσα είχαν ακουστεί για πιθανή συμμετοχή της στον διαγωνισμό μοντέλων.

Η Βίκυ Κουλιανού ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί ότι θα συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του Next Top Model. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε. Και τώρα, το γνωστό μοντέλο μιλάει για τον διαγωνισμό μοντέλων!

Η Βίκυ Κουλιάνου μίλησε στους δημοσιογράφους για το Next Top Model και σχολίασε τόσο τις δοκιμασίες των κοριτσιών, αλλά και την παρολίγον δική της συμμετοχή στο reality μόδας. Μάλιστα, όταν την ρώτησαν για τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής, το γνωστό top μόντελ δήλωσε τα εξής:

«Όταν υπάρχει η Βίκυ Καγιά σαν κριτής, για μένα το GNTM έχει έναν σωστό κριτή. Δεν την ξέρω την ΕΛΕάνα, είναι από τη νέα γενιά, είναι ένα όμορφο δροσερό κορίτσι, δεν γνωρίζω τι έχει κάνει στον χώρο της μόδας. Δεν μπορώ να σου πω ότι γνωρίζω την Ελεάνα όπως γνωρίζω τη Βίκυ Καγιά.

Εκτιμώ βαθύτατα την Έλενα Χριστοπούλου, θεωρώ ότι μες στο παιχνίδι αυτή η γυναίκα είναι το κλειδί. Και Ζενεβιέβ Μαζαρί, δεν το συζητώ.»

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: Καλλιστεία 2019: Μία από τις κοπέλες που κατάφερε να κερδίσει τίτλο είχε πάει στο Next Top Model 2

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486