Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μία εβδομάδα έμπνευσης από τις 22 έως τις 27 Οκτωβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος

Είστε συχνά δεκτικοί σε επιδράσεις, και θα έχετε την ευκαιρία να αποτινάξετε κάποιες ιδέες που δεν θα εκφράζουν τη φιλοσοφία σας. Προσπαθήστε να διακρίνετε μέσα στο ασαφές τοπίο της εποχής πού πρέπει να δώσετε σημασία και πώς να επεκταθείτε. Αν θέλετε να αναπτύξετε μία γνώση, να ακολουθήσετε μία επιμόρφωση, θα πρέπει να το αποφασίσετε, κυρίως αν συνδέεται με φιλοσοφία, ψυχολογία, Τέχνη.

Θα είστε αρεστοί και ενδεχομένως θα κερδίζετε με την γλυκύτητα που εκπέμπετε. Αλλά μία πλάνη ή μία θολή κατάσταση, σας θέτει διλήμματα και προβληματισμό.

Δεν θα είναι εύκολο να κάνετε τις κινήσεις άμεσα. Υπάρχει ένας δισταγμός, μία εγκράτεια για να περιμένετε μία πιο κατάλληλη στιγμή. Η οποία όμως δεν θα αργήσει. Μην είστε παρορμητικοί και ανυπόμονοι.

Εκείνο που πρέπει να επεξεργαστείτε είναι μία αδυναμία που φθάνει να γίνει υπερβολική. Η εμμονή σας στην αδυναμία αυτή θα είναι δύσκολο να ξεπεραστεί και θα σας συνιστούσαμε να μην κρατάτε φοβίες που δεν σας εξελίσσουν και αντίθετα σας καθηλώνουν.

Λέων

Μία επιφύλαξη που αναπτύξατε απέναντι σε ένα συνεργάτη ή ένα άνθρωπο που σας περιβάλλει το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι υπερβολική ή δεν χρειάζεται πια να σας κρατά δέσμιους.

Η εβδομάδα σας οδηγεί προς μία νέα πορεία που θα ξεκινήσει από την έμπνευση και ένα ιδανικό. Θα σας προσφέρει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις εξωτερικές επιδράσεις και να αναζητήσετε τις προσωπικές και βαθιές σας ανάγκες. Θα βρείτε τις αξίες σας και μέσα από αυτές θα επενδύσετε υλική ή συναισθηματικά σε ένα νέο πλάνο ζωής που θα σας εκφράζει.

Θα κατανοήσετε την εσωτερική σας δύναμη, αλλά και θα πρέπει να κάνετε μία νέα προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ασκείτε επιρροή στους άλλους. Είτε αυτός είναι υλικός, είτε ερωτικός, θα είστε γενναιόδωροι μέχρι να κερδίσετε ό,τι σας ικανοποιεί ή θεωρείτε πως πρέπει να σας ανήκει.

Σε ένα περιβάλλον όπου θα επικρατήσει η φλόγα και η δημιουργική έφεση, θα κάνετε ένα καλό βήμα προόδου σε κάθε σας σημαντικό όραμα. Αλλά μην βιαστείτε να επενδύσετε, καθώς αυτή η περίοδος…κρύβει ακόμη κάποια μυστικά!

Παρθένος

Εκείνο που θα προέχει, θα είναι η αναζήτηση της παρουσίας κάποιων αξιόλογων ανθρώπων στη ζωή σας. Έχετε όμως άλλοτε την τάση να εξιδανικεύετε και άλλοτε μειωμένη ευθυκρισία, και γι’ αυτό μπορεί να πέσετε θύμα πλάνης στις επιλογές σας.

Με αρκετές υποσχέσεις, ο κύκλος σας διευρύνεται, και τα σχέδια είναι γόνιμα και παραγωγικά. Οι φίλοι σας στηρίζουν με προστατευτικό τρόπο. Κάποιες συνθήκες σε σχέσεις ή συνεργασίες όμως, θα λέγαμε ότι παραμένουν σύνθετες ή περίπλοκες, γι ‘αυτό ας μην βιαστείτε να αναλάβετε δράση ή να πάρετε αποφάσεις αυτή την εποχή.

Ωστόσο, ανάμεσά τους θα υπάρξουν γενναιόδωρα άτομα, θα υπάρξουν και άνθρωποι όραμα και ιδέες. Θα είναι ικανοί να σας προσφέρουν ευκαιρίες και να σας κάνουν να αλλάξετε στάση, δημιουργώντας ίσως έκπληξη σε όσους σας γνωρίζουν ως πιο ήπιους χαρακτήρες.

Αλλά θα επιδιώξετε να γίνει μία αλλαγή στις σχέσεις ή να τεθούν οι ήδη υπάρχουσες σε νέα βάση, καθώς ο ρομαντισμός και η ευαισθησία προέχουν.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;