Η Jennifer Lawrence παντρεύτηκε και... δεν το πήραμε χαμπάρι
Η Jennifer Lawrence παντρεύτηκε σε μία τελετή με 150 καλεσμένους και με άκρα μυστικότητα!

Η Jennifer Lawrence είναι μία από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει, ήδη, τιμηθεί με ένα βραβείο Όσκαρ, ενώ μετράει τέσσερις συνολικά υποψηφιότητες. Η γνωστή ηθοποιό μέσα στο Σαββατοκύριακο παντρεύτηκε με τον σύντροφό της και έμπορο τέχνης, Κουκ Μαρούνεϊ, και κανείς δεν κατάλαβε τίποτα!

Το γεγονός του γάμου τους το επιβεβαιώνουν εκτός από τις δεκάδες θαυμαστών που συγκεντρώθηκαν έξω από το μέρος όπου έγινε η τελετή και ο ατζέντης της ηθοποιού στο CNN. Μάλιστα, η τελετή έλαβε χώρα στο Μπέλκουρτ, στο Ροντ Άιλαντ σε μια πολυτελή έπαυλη 600τμ με φαντασμαγορικές αίθουσες και εκθαμβωτικούς πολυελαίους.

Η Jennifer Lawrence και ο σύζυγός της έκαναν μία κλειστή τελετή σε μόλις 150 εκλεκτούς καλεσμένους. Ανάμεσά τους υπήρξαν και μεγάλα ονόματα της showbiz, αλλά και οι κολλητές της γνωστής ηθοποιού Amy Schummer, Emma Stone, Adele. Επίσης, ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε την Kris Jenner, αλλά και τη Nicole Richie και τη Sienna Miller. Επίσης, και ο Bradley Cooper βρέθηκε στην τελετή.

Από την τελετή και τον γάμο έχουν διαρρεύσει μόνο λίγε φωτογραφίες που δείχνουν μερικούς από τους διάσημους καλεσμένους και τη νύφη να φτάνει στον χώρο που έγινε η τελετή. Καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικάνικου Τύπου, η Jennifer Lawrence είχε δώσει σαφείς εντολές στους καλεσμένους της για να μην διαρρεύσει στο διαδίκτυο και τα social media καμία φωτογραφία από τον γάμο.

Η γνωστή ηθοποιός αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Κουκ Μαρούνεϊ σε κλαμπ της Ν. Υόρκης. Ενώ, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για το αποτυχημένο bachelor λέγοντας:

“Ήθελα να κάνω ένα bachelor πάρτι και το αποφάσισα την τελευταία στιγμή. Δεν ήταν όμως κανένας διαθέσιμος ακριβώς γιατί τους ειδοποίησα τελευταία στιγμή.”

Να ζήσουν θα πούμε εμείς! Και περιμένουμε να δούμε και μερικές φωτογραφίες από την τελετή!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Look how happy they look ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lawrence (@jlawthequeen) στις

Δες ακόμα: Jennifer Lawrence: Αυτή θα είναι η νέα της ταινία και δεν μπορούμε να περιμένουμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;