6 τρόποι για να ξεπεράσεις μία μακροχρόνια σχέση

Από neolaia.gr Team 21 Οκτωβρίου 2019

Οι τρόποι αυτοί θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις μία μακροχρόνια σχέση!

Ο χωρισμός μετά από μία μακροχρόνια σχέση είναι κάτι επώδυνο και πολύ δύσκολο. Σε αυτή τη σχέση έχεις επενδύσει πολλά και δεν το είχες στο μυαλό σου ότι μπορεί να τελειώσει. Ίσως και γι αυτό να σου είναι τόσο δύσκολο να πας παρακάτω.

Αλλά, η ζωή συνεχίζεται και πρέπει και εσύ να συνεχίσεις. Γι αυτό σου έχω μερικά tips για να μπορέσεις να συνεχίσεις μετά από όλα αυτά!

1. Να ξέρεις ότι είσαι δυνατή

Είσαι ολοκληρωμένη και μόνη σου. Μπορείς να κάνεις πράγματα χωρίς να στηρίζεσαι σε κάποιον άλλο. Έχεις πολύ περισσότερη δύναμη από όση πίστευες και ήρθε η ώρα να το αποδείξεις.

Μπορεί όλα να φαίνονται δύσκολα, αλλά κανένας δεν είναι αναντικατάστατος και το ξέρεις πολύ καλά!

2. Άσε τον εαυτό σου να νιώσει τη στεναχώρια

Είναι καλύτερο να στεναχωρηθείς, να κλάψεις και να ξεσπάσεις τώρα. Θα περάσεις ένα μικρό χρονικό διάστημα που δε θα είσαι και στα καλύτερα σου, αλλά έτσι θα μπορέσεις να πας παρακάτω πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις!

3. Κράτα τον εαυτό σου απασχολημένο

Μετά από το διάστημα που θα πενθήσεις τη σχέση σου, πρέπει να αρχίσεις να κάνεις δραστηριότητες. Όσες περισσότερες κάνεις τόσο λιγότερο θα σκέφτεσαι όλα αυτά που σε βασανίζουν. Αν έχεις να κάνεις πολλά μέσα στη μέρα σου, δε θα έχεις και χρόνο για να σκεφτείς!

4. Να έχεις χαρούμενους ανθρώπους γύρω σου

Διάλεξε τους ανθρώπους που είναι και σε κάνουν περισσότερο χαρούμενη. Έτσι, θα έχεις και εσύ χαρά και όρεξη για να κάνεις πράγματα. Αν έχεις αρνητικούς και μελαγχολικούς ανθρώπους τριγύρω σου, θα πέσεις και εσύ ψυχολογικά.

5. Να χαίρεσαι που είσαι ελεύθερη

Το να είσαι ελεύθερος είναι μία πολύ ωραία κατάσταση. Μπορείς να κάνεις πράγματα και να μάθεις πράγματα για τον εαυτό σου που δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Οπότε, είναι ένα πράγμα που πρέπει να σε κάνει χαρούμενη. Όσο δύσκολο κι αν σου ακούγεται αυτό.

6. Να χαρείς τη ζωή σου και πάλι

Μετά από την πρώτη κρυάδα του χωρισμού, θα πρέπει να βρεις και πράγματα που σε ευχαριστούν μέσα στη μέρα σου. Επικεντρώσου σε αυτά! Σκέψου τα και άσε τη μέρα να κυλήσει περιμένοντας τη στιγμή που θα κάνεις τη δραστηριότητα αυτή. Οι μικρές χαρές της καθημερινότητας θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολύ πιο γρήγορα τον χωρισμό και τη θλίψη που αισθάνεσαι!

Δες ακόμα: Έρευνα αποκαλύπτει ποια πόλη της Ελλάδας είναι «πρωταθλήτρια» στην παρακολούθηση ερωτικών ταινιών

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486