28η Οκτωβρίου 2019: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο;
Δες αναλυτικά τι καιρό θα κάνεις την 28η Οκτωβρίου 2019!

Η 28η Οκτωβρίου 2019 πλησιάζει και θέλεις να μάθεις τι καιρό προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για το τριήμερο. Αν έχει καλό καιρό, είναι μία καλή ευκαιρία για να πας μία εκδρομή. Πάμε να δούμε, όμως, τι λένε οι μετεωρολόγοι;

Όπως όλα δείχνουν, η καλοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας. Ο Σάκης Αρναούτογλου, μάλιστα, εκτιμά ότι κάπως έτσι θα κυλήσει ο καιρός και το τριήμερο της 28ης. Ο γνωστός μετεωρολόγος είπε χαρακτηριστικά:

“Όλα δείχνουν ότι το τριήμερο θα κυλήσει με καλές καιρικές συνθήκες, μέχρι την 28η Οκτωβρίου.”

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, πλην της Κρήτης και των Δωδεκανήσων, όπου θα σχηματιστούν κάποιες νεφώσεις, οι οποίες μπορεί να δώσουν τοπικές μπόρες. Στη συνέχεια, ο καιρός δε θα αλλάξει ούτε την Πέμπτη, ούτε και την Παρασκευή, με την καλοκαιρία να συνεχίζεται. Όλο αυτό το διάστημα οι μέγιστες θερμοκρασίες, σε ορισμένες περιοχές, θα κυμανθούν από 25 έως και 28 βαθμούς. Όμως, τις πρωινές και νυκτερινές ώρες θα καταγράφονται χαμηλές θερμοκρασίες.

Πέρα από αυτά, και οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΜΥ, από την Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, έως και την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, δίνουν τον καιρό να είναι γενικά αίθριος, με εξαίρεση κάποιες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη. Μάλιστα, η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Ομοίως, αίθριος αναμένεται ο καιρός και για τη Δευτέρα, 28η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις της ΕΜΥ!

Δες ακόμα: Δε θα γίνουν μαθήματα την Παρασκευή στα σχολεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;