Το UNIpad και το UniLib συνεργάζονται ώστε η πρόσβαση σε σημειώσεις να γίνει ευκολότερη για τους φοιτητές!

Από neolaia.gr Team 22 Οκτωβρίου 2019

Είναι ωραίο να είσαι φοιτητής και είναι ακόμα πιο ωραίο να μοιράζεσαι τις σημειώσεις σου!

Το ξέρουμε εκ πείρας ότι ένα από τα βασικά προβλήματα των φοιτητών είναι η ελεύθερη πρόσβαση σε σημειώσεις!

Γι’ αυτό και η εφαρμογή UNIpad συνεργάζεται με τη σελίδα UniLib, ώστε να κάνουν την πρόσβαση σε σημειώσεις μαθημάτων πιο εύκολη από ποτέ!

Το UniLib δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει στο προσκήνιο την ελεύθερη πρόσβαση στη γνώση. Ως πρώτο βήμα δημιουργήθηκε ένα αποθετήριο σημειώσεων – υλικού για όλα τα εξάμηνα όλων των ελληνικών πανεπιστημίων.

Η ομάδα του UniLib αναλαμβάνει την ψηφιοποίηση των σημειώσεων γρήγορα και δωρεάν. Στο UNIpad, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να “ακολουθούν” τα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν και να μοιράζονται οποιαδήποτε πληροφορία με τους συμφοιτητές τους σε ένα live chat!

Oι φοιτητές πλέον μπορούν να επικοινωνήσουν με το UniLib στο [email protected] ή στη σελίδα του Facebook και η ομάδα θα αναλάβει να ψηφιοποιήσει γρήγορα τις σημειώσεις! Στη συνέχεια οι σημειώσεις αυτές θα ανέβουν στο UniLib και στο UNIpad, έτσι ώστε να είναι προσβάσιμες από ακόμα περισσότερους φοιτητές γρήγορα και εύκολα! Επίσης, οι σημειώσεις που βρίσκονται ήδη στο UNIpad, θα είναι διαθέσιμες στη σελίδα του UniLib!

Βρες το UniLib εδώ

Κατέβασε το UNIpad εδώ

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486