48 θέσεις εργασίας ανοίγουν σε Δήμους της χώρας
Δείτε τις ειδικότητες!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους της χώρας, μέσα από προκηρύξεις που δημοσιεύτηκαν. Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις θέσεις, υποβάλλοντας την αίτησή τους, αφού ακολουθήσουν πρώτα τις οδηγίες της αντίστοιχης προκήρυξης.

Πιο συγκεκριμένα:

33 θέσεις εργασίας – Δήμος Πατρέων

Ανακοινώνεται η πρόσληψη τριάντα τριών (33) ατόμων στο Τμήμα Δημοτικού Ωδείου
α) μουσικών για την παροχή διδακτικού έργου και
β) Εικαστικών ζωγράφων, κεραμιστών, κοσμήματος, αγιογράφων & Ιστορίας της Τέχνης για την παροχή διδακτικού έργου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ωρομίσθιοι) με αντίτιμο για το διδακτικό έτος 2019-2020».

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση με τα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (το εμπρόθεσμο κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής) στα γραφεία της υπηρεσίας μας επί της οδού Ακτής Δυμαίων 50, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9.00 έως 13.00, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις τοπικές εφημερίδες. Ως τελευταία ημέρα δημοσίευσης ορίζεται η 22-10- 2019, ημέρα Τρίτη .

Τα θέματα που θα απαιτηθούν για τη Μουσική εξέταση – Συνέντευξη, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα παραλαμβάνουν από τη γραμματεία του Τμήματος Δημοτικού Ωδείου, επί της οδού Αγίου Διονυσίου 12-16, 1ος όροφος, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

– Η Μουσική εξέταση – Συνέντευξη υπό της αρμόδιας επιτροπής θα γίνει την 11-11-2019 ημέρα Δευτέρα επί της οδού Κορύλλων 2, στην αίθουσα Σεμιναρίων του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.

– Η συνέντευξη για τους εικαστικούς υπό της αρμόδιας επιτροπής θα γίνει την 11-11-2019 ημέρα Δευτέρα επί της οδού Ακτή Δυμαίων 50.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;