My Style Rocks: Ποια ονόματα ακούγονται για την κριτική επιτροπή και την παρουσίαση του προγράμματος;
Το My Style Rocks θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά θα έχουμε καινούρια πρόσωπα στην κριτική επιτροπή και στην παρουσίαση του προγράμματος.

Το My Style Rocks, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για τον τρίτο κύκλο του. Όμως, φαίνεται ότι θα έχουμε μεγάλες αλλαγές τόσο στους κριτές όσο και στην παρουσία!

Μέσα από την εκπομπή “Πρωινό”, η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε για την επιστροφή του σόου μόδας και για το ποια πρόσωπα φαίνεται να αποτελούν μέρος της νέας σύνθεσης του. Σύμφωνα με τα όσα είπε, τα δύο πρόσωπα της κριτικής επιτροπής τα οποία κατά 99% θα δούμε είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Λάκης Γαβαλάς. Ενώ, το τρίτο πρόσωπο, που θα είναι σίγουρα γυναίκα, δεν έχει κλείσει ακόμη.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο ΣΚΑΪ θέλει την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Θα δοκιμαστούν, επίσης, και κάποιες άλλες κυρίες που είναι στη λίστα.

Επίσης, φαίνεται ότι εκτός παρουσίασης μένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ευαγγελία Αραβανή. Με την απομάκρυνση των δύο αυτών ονομάτων, μπαίνουν στο προσκήνιο δύο άλλα ονόματα.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: My Style Rocks: Επιστρέφει στο ΣΚΑΪ ανανεωμένο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;