Twitter: Το
Το νέο dark mode του Twitter, που ονομάζεται "Lights Out", είναι διαθέσιμο με τη νέα αναβάθμιση!

Τo Twitter ήταν από τις πρώτες εφαρμογές που έσπευσαν να προσφέρουν την επιλογή για dark mode για τους χρήστες, είπε να το πάει ένα βήμα παρακάτω. Η γνωστή εφαρμογή είχε κάνει την αρχή το 2016 για τις συσκευές Android.

Από ότι φαίνεται ο σκοπός της εταιρείας ήταν να ξεκουράσει τα μάτια των χρηστών που σκρολάρουν στο κοινωνικό δίκτυο της το βράδυ. Η επιλογή, όμως, που σκουρίνει λίγο την οθόνη δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί απόλυτα ως “dark mode” με τη σημερινή έννοια.

Κι έτσι, η εταιρεία Twitter δούλεψε επάνω στη δημιουργία ενός πραγματικού dark mode. Μάλιστα, μπορείς να το δοκιμάσεις από σήμερα στην εφαρμογή της για συσκευές Android. Το όνομα της επιλογής αυτής είναι “Lights Out” και είναι κάτι που απολαμβάνουν οι κάτοχοι συσκευών iOS εδώ και μερικές εβδομάδες.

Η επιλογή αυτή έρχεται σαν μέρος της αναβάθμισης της εφαρμογής για συσκευές Android. Μόλις γίνει η αναβάθμιση θα βρεις τη νέα επιλογή στις γενικές ρυθμίσεις και μπορείς να την έχεις μόνιμα ενεργοποιημένη ή να γυρίζει αυτόματα στο dark mode με τη δύση του Ηλίου.

Δες τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας!

Δες ακόμα: Twitter: Ζητάει «συγγνώμη» από τους χρήστες του

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;