Η Κατερίνα Στικούδη άνοιξε Viber Community, έγινε αυτοκόλλητο και μας ξετρέλανε!
Στην κοινότητά της στο Viber, θα βρεις μια συλλογή από stickers με την ίδια να δίνει ρεσιτάλ σε αστείες γκριμάτσες, σέξι πόζες και αστείες ατάκες!

Eίναι γνωστό πως η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη εντυπωσιάζει πάντα το κοινό με τις εκρηκτικές εμφανίσεις της on stage και την αδιαμφισβήτητη γοητεία της. Φέτος οι θαυμαστές της, μπορούν να την απολαμβάνουν και στο καθημερινό σίριαλ του ΑNT1 «Αν ήμουν πλούσιος» όπου υποδύεται την Φρόσω.

Αυτό όμως που κανένας δεν περίμενε να δει είναι την Κατερίνα Στικούδη σε…αυτοκόλλητο. Από σήμερα μια ακόμα έκπληξη περιμένει τους χρήστες του Viber. Μέσω του νέου εργαλείου «Δημιουργία Αυτοκόλλητου» η Κατερίνα Στικούδη δημιούργησε τα δικά της αυτοκόλλητα και μας ξετρέλανε!!! Στην κοινότητα της στο Viber, θα βρείτε μια συλλογή από αυτοκόλλητα με την Κατερίνα να δίνει ρεσιτάλ σε αστείες γκριμάτσες, σέξι πόζες και αστείες ατάκες όπως μόνο εκείνη ξέρει να συνδυάζει.

Τα αυτοκόλλητά της είναι δημόσια κι έτσι μέσα από την κοινότητά της στο Viber οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται τις ατάκες της Κατερίνας με τους φίλους τους.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Κατερίνα Στικούδη είναι η πρώτη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα με επίσημη κοινότητα στο Viber. Aκολουθώντας το Katerina Stikoudi Official Viber Community οι fans αποκτούν πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο, ενώ με αφορμή τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ για το τραγούδι της «Το ξέραμε και οι δυό», η Κατερίνα θα μοιραστεί με τους φίλους της στο Viber αποκλειστικά και μοναδικά backstage στιγμιότυπα!

Tακτικά η κοινότητα θα είναι ανοιχτή για σχολιασμό και τα μέλη θα μπορούν να αλληλεπιδρούν άμεσα με την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα.

*Για να βρείτε εύκολα την επίσημη κοινότητα της Κατερίνας Στικούδη στο Viber και να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της πληκτρολογήστε από το κινητό σας Katerina Stikoudi Official στο πεδίο αναζήτησης του Viber.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;